Pod

Een pod is een e-sigaret (starterset) die gebruik maakt van pod’s. Een pod is eigenlijk een coil (het verdampertje) en reservoir in één.
15 producten

Pod

15 producten
Een pod e-sigaret bestaat uit een pod en een batterij. De pod is hetgeen wat gevuld is of wat gevuld moet worden met vloeistof.

De pod is het onderdeel wat zo nu en dan vervangen moet worden, omdat deze slijt of leeg is.
De pod e-sigaret is heel erg populair aan het worden, omdat het een ontzettende makkelijke e-sigaret is. Hij beschikt namelijk meestal over één knopje of zelfs helemaal géén knopje. Je kunt daarom niks instellen, maar alsnog geeft een pod e-sigaret voldoening.

Wat is een pod?

Een pod is het onderdeel waarin de vloeistof zit, of waarin je de vloeistof moet doen. In dit onderdeel zit ook meteen de coil. De coil is weer het onderdeeltje dat heet wordt en ervoor zorgt dat de vloeistof wordt verdampt.

Omdat een coil slijt bij gebruik, is het daarom ook nodig de pod zo nu en dan te vervangen. Uiteraard dien je deze ook te vervangen wanneer de voorgevulde pod leeg is en je deze niet kunt hervullen.

Hoe werkt een pod batterij?
De meeste hebben dus geen knopje. Dit betekent dat de batterij automatisch in werking wordt gesteld, zodra jij een hijsje neemt. Je trek de pod e-sigaret dan namelijk vacuüm, waardoor de batterij een seintje geeft dat ie aan moet gaan.

Vloeistof voor een pod?

In sommige gevallen heb je geen vloeistof nodig, omdat de pod al gevuld is. Maar in sommige gevallen kun je de pod juist wel zelf vullen met vloeistof.

Dan is het aan te raden om te gaan voor een nic salt vloeistof. Dit is een ander soort vloeistof dan de reguliere e-liquids die je misschien kent. Nic salt is een wat nieuwere en natuurlijke vorm van nicotine. Deze wordt anders en sneller opgenomen in het lichaam. Daardoor zijn ze juist ideaal om te gebruiken in combinatie met een pod e-sigaret. Deze zijn namelijk vaak wat minder krachtig. Dankzij een nic salt vloeistof haal je er dan wel alsnog genoeg voldoening uit.

Meer weten over de pod e-sigaret?

Wil je graag meer weten over pods, de e-sigaret, de batterij of andere onderdelen? Of weet je niet welke vloeistof je moet nemen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-