Nic Salt

Nic salt e-liquids bevatten nicotinezout, wat een natuurlijke vorm van nicotine is die je in tabaksbladeren kunt vinden.
97 producten

Nic Salt

97 producten
De nicotine in nic salt e-liquids wordt anders en sneller opgenomen in het bloed, dan bij de freebase nicotine.

Nic salt e-liquids zijn daardoor vooral geschikt om te gebruiken in pod-systemen.
Nic salt is een nieuwere vorm van nicotine, dat door steeds meer e-liquid producenten wordt gebruikt, in plaats van de standaard freebase nicotine die je op dit moment in de meeste e-liquids kunt vinden. 

Nic salt, ook wel nicotinezout genoemd, is de natuurlijke vorm van nicotine, dat je kunt vinden in een tabaksblad. Deze nicotine komt op een andere manier het lichaam binnen, dan de standaard freebase nicotine die veel vapers gewend zijn.

Opname nicotine bij nic salt

Niet alleen is de vorm van nicotine anders, in vergelijking met de standaard freebase nicotine. Ook is de opname in het lichaam dus anders. Nic salt komt namelijk sneller in de bloedbaan terecht en houdt ook wat langer vast. Nic salt geeft daarom sneller voldoening, maar ook een stuk langer in vergelijking met de freebase nicotine.

Gebruikers van nic salt nemen daarom ook vaak wat kortere hijsjes, waarbij ze alsnog voldoende nicotine binnenkrijgen. Met nic salt kun je dus in vergelijking met de freebase nicotine minder dampen, om alsnog dezelfde hoeveelheid nicotine binnen te krijgen. 

Welke e-sigaret met nic salt?

Ook is het verstandig en raden wij aan om nic salt alleen te gebruiken in pod-systemen of met e-sigaretten die gebruik maken van 1.0 Ohm coils (of hoger). Met een e-sigaret die gebruik maakt van Sub Ohm coils is de kans te groot om een overdosis nicotine binnen te krijgen, wanneer je hier nic salts voor gebruikt.

Meer weten over nic salt?

Zijn nog niet al je vragen beantwoord en wil je meer weten over nic salt? Of wil je weten of jouw e-sigaret geschikt is voor nic salt e-liquids? Of heb je een compleet andere vraag met betrekking tot de e-sigaret? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen en voorzien je graag van advies.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-