Startersets

Startersets bestaan uit een e-sigaret die, op de vloeistof na, klaar zijn voor gebruik en waarmee je direct kunt starten.
Meer info
11 producten

Startersets

11 producten
De e-sigaret, ook wel elektronische sigaret genoemd, bestaat in de regel uit een clearomizer, coil en batterij. 

In de clearomizer gaat vloeistof, ook wel e-liquid genoemd, en de coil zorgt er weer voor dat de vloeistof wordt verdampt.
Je vindt bij E-liquidmania verschillende soorten startersets, met verschillende functies en in verschillende prijsklassen. Zo hebben we startersets voor beginners, maar ook startersets voor de wat meer ervaren e-rokers. De ene startersets bevat een penvormige e-sigaret met weinig tot geen instelmogelijkheden, de ander bestaat weer uit een box mod met tal van instelmogelijkheden.

De e-sigaret uit de startersets

Heel simpel gezegd bestaat de e-sigaret uit een batterij met daarop een clearomizer. De clearomizer is het gedeelte waar de vloeistof, ook wel e-liquid genoemd, in gaat.

In die clearomizer zit ook weer een belangrijk onderdeel, namelijk de coil. De coil bestaat uit een of meerdere metalen spiraaltjes, met daarin weer katoen. De katoen neemt de e-liquid in zich op. Zodra de spiraaltjes dan worden verhit, zal de e-liquid in de katoen verdampen.

De batterij is dan weer het onderdeel wat ervoor zorgt dat de coil verwarmd wordt. De batterijen zijn er ook in verschillen formaten en met verschillende opties. Zo zijn er batterijen die automatisch in werking worden gesteld en dus geeneens beschikken over een knopje. Ook zijn er batterijen waarbij je tal van instelmogelijkheden hebt, met verschillende knopjes.

Ook hebben sommige e-sigaretten in de startersets alleen een batterijbehuizing. Hierin gaat dan nog een losse 18650 of 21700 batterij, die je er bijna altijd zelf los bij moet kopen.

E-liquid bij startersets?

Bij de startersets wordt geen e-liquid geleverd. Dit heeft onder andere te maken met persoonlijke wensen, waardoor het bijna onmogelijk is om er een standaard e-liquid bij te leveren die perfect bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan de smaak, maar ook het nicotinegehalte. De een wil graag 12mg nicotine, terwijl de ander liever 3mg nicotine gebruikt.

E-liquids dien je daarom altijd los erbij te bestellen, zodat je geheel zelf de best passende e-liquid kunt kiezen, qua smaak, nicotinegehalte en samenstelling van de e-liquid.

Meer weten over onze startersets?

Wil je graag meer weten over de e-sigaret uit onze startersets? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een e-liquid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan elke werdag voor je klaar!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-