Clearomizers

Clearomizers bevatten coils (gloeispiraaltje) en samen zorgen deze onderdelen ervoor dat de vloeistof wordt verdampt.
Meer info
13 producten

Clearomizers

13 producten
In een clearomizer gaat de vloeistof, ook wel e-liquid genoemd. De coil in een clearomizer zet de e-liquid om in damp.

Een clearomizer heeft, om te kunnen functioneren, wel een batterij nodig die ervoor zorgt dat de coil verwarmd wordt.
Clearomizers zijn er in verschillende diameter, met verschillende aansluitingen en verschillende opties. Ook is de manier van inhaleren belangrijk bij het kiezen van de juiste clearomizer.

Direct Lung of Mouth to Lung clearomizers

Er zijn namelijk twee verschillende manieren hoe je kunt inhaleren:
In het geval van de eerste manier van inhaleren, is het raadzaam om voor een clearomizer te gaan, die gebruik maakt van coils met een Ohm waarde van 1.0 of hoger.
Wanneer je juist de tweede manier van inhaleren gebruikt, kun je weer beter voor een clearomizer gaan, die gebruik maakt van coils met een Ohm waarde van 1.0 of lager; deze worden ook wel Sub Ohm coils genoemd.

Aansluitingen van clearomizers

Een clearomizer kan gebruik maken van twee verschillende aansluitingen. Deze worden ook wel 510 of EGO genoemd. Bij een 510-aansluiting kijk je tegen de schroefdraad aan. Bij een EGO-aansluiting zit de schroefdraad aan de binnenzijde.

Een clearomizer met een EGO-aansluiting valt daarom ook over de EGO-aansluiting van een batterij heen. Een clearomizer met een 510-aansluiting valt juist weer in de 510-aansluiting van een batterij.

Andere features van clearomizers

Een clearomizer kan ook nog andere eigenschappen hebben, zoals het hebben van een regelbare luchttoevoer of een vervangbare driptip. Ook zijn er verschillende manieren om een clearomizer te vullen, zoals via de onderzijde of juist via de bovenzijde. Ook het vervangen van de coil gaat heel soms via de bovenzijde, in plaats van via de onderzijde.

Dit zijn allemaal eigenschappen waar je jouw keuze van een clearomizer op kunt baseren.

Meer weten over clearomizers?

Heb je nog een vraag over clearomizers of andere onderdelen van de e-sigaret? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij staan elke werkdag voor je klaar.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-