Boxmods

Hieronder vind je al onze boxmods. Verkrijgbaar in verschillende maten, met of zonder interne batterij. En in tal van kleuren.
5 producten

Boxmods

5 producten
Een boxmod is simpel gezegd de batterij of batterijbehuizing. Deze heeft vaak allerlei instelmogelijkheden en een display vol informatie.
 
Ook kun je met een boxmod een bepaalde power (wattage) voeren.
Boxmods kun je vinden in verschillende formaten, kleuren en met verschillende opties. Boxmods zijn er tevens voor beginnende e-rokers, maar ook zijn er boxmods verkrijgbaar voor de meer ervaren e-rokers.

Een boxmod is heel simpel en kort gezegd de batterij of batterijbehuizing van een e-sigaret. Bovenop de boxmods worden eigenlijk altijd een clearomizer of atomizer geplaatst, waar de e-liquid in gaat.

Formaat boxmods

Wat betreft het formaat hebben we hele kleine boxmods die vaak gebruik maken van een interne batterij met een bepaalde capaciteit, wat ook wel wordt aangeduid met mAh. We hebben echter ook grotere boxmods, die bijvoorbeeld gebruik maken van één, twee of meer losse 18650 batterijen.

Het is altijd raadzaam om bij een boxmod die gebruik maakt van losse 18650 batterijen, een externe oplader te gebruiken. Dit is namelijk veiliger, sneller en beter voor je batterijen. Uit nood kun je dan altijd nog de oplaad-mogelijkheid van de boxmod zelf gebruiken. Dit gaat meestal via een micro USB-poort, die vaak ook gebruikt kan worden om een eventuele update te draaien.

Instelmogelijkheden bij boxmods

Bij elke boxmod kun je het voltage of het wattage instellen. Dit betekent dat je zelf bepaalt hoeveel power de boxmod gebruikt om de coil (verdampertje) in jouw clearomizer te verhitten. Het instellen van het voltage of wattage zorgt indirect dus voor meer of minder damp. Afhankelijk van je coil, zit er wel een limiet aan het wattage of voltage dat je kunt voeren, zonder dat de coil er stuk van gaat. Let daarom goed op de specificaties van je coil.

Daarnaast zijn er ook boxmods die nog meer instelmogelijkheden hebben, zoals bijvoorbeeld de modus Temperature Control. Je gebruikt de boxmod dan niet op power, maar je stelt hierbij de temperatuur in die de coil in jouw clearomizer maximaal mag behalen.

Ook kun je bij verschillende boxmods zien hoe vol je batterijen nog zijn, is er soms een klokje in te stellen, kun je zien hoeveel hijsjes je al hebt genomen en hebben ze meer van deze handige features.

Nog meer vragen over boxmods?

Zijn jouw vragen na deze tekst nog niet beantwoord en wil je meer weten over boxmods? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Ook voor andere vragen rondom de e-sigaret kun je uiteraard bij ons terecht!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-