Winkelbeoordelingen van onze klanten

Benieuwd hoe andere klanten onze winkel beoordelen?
1.871 beoordelingen
10
Casper 13 juni 2019

Positieve punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Een gratis precentje bij een besteling stikker ofzo iets meer reclame en het is gewoon leuk

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Melih 13 juni 2019

Positieve punten

Altijd snel en op tijd bezorgd, ik ben heel tevreden.

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Fred 12 juni 2019

Positieve punten

-Altijd op tijd geleverd -verzorgde verzending -goede prijs -goede voorraad

Verbeterpunten of tips

- Doe eens een keer wat extra's naar je vaste klanten (klantbinding)

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
San 12 juni 2019

Positieve punten

Snelle service goede prijzen, ik heb de site geadviseerd gekregen van een vriendin en ben erg tevreden!

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Anas 12 juni 2019

Positieve punten

Alles is prima hoor ik koop altijd hier van

Communicatie

Snelheid / levertijd

8
Jeroen 04 juni 2019

Positieve punten

Prima webshop en snel geleverd

Verbeterpunten of tips

Geen

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Mar 15 mei 2019

Positieve punten

1x per maand, als ik aan mijn op een na laatste flesje begin bestel ik een nieuwe voorraad. Dat doe ik bij eliquidmania al sinds juli 2017, dus dat betekent dat ik er al zo'n 20x besteld heb. Ik heb hierover geen enkele klacht! Alles is altijd op voorraad en ik kan er op rekenen dat het de volgende dag op de deurmat ligt. Heel soms een dagje later maar dat is sporadisch en ook geen enkel probleem. Kortom een dikke 5 sterren.
10
B van kempen 08 mei 2019

Positieve punten

Prima winkel bestel er nu een paar maanden lang. Elke week bestel ik weer opnieuw. De levering is altijd de volgende dag of je nu sochtens besteld of 5 minuten voor 5 het is er altijd de volgende dag. Prima levering altijd op tijd en prima liquids ik ben zeer tevreden en zal zeker blijven bestellen. De prijs van deze shop is zeker een verschil met andere shops ze zijn vaak net iets goedkoper en de levering is goedkoper en dat is wat de zuinige Nederlander geweldig vind :) Pluspunt is ook een makkelijk website die makkelijk te bedienen is.
10
kevin gielissen 20 april 2019

Positieve punten

Goede service goede prijzen
10
Hw 20 april 2019

Positieve punten

Ik bestel hier al een jaar, Altijd zeer snelle en goede service!
10
M buisman 13 april 2019

Positieve punten

Veel keuze in e liquids Niet te duur Heb hier al vaker besteld Snelle levering
8
Niels 11 april 2019

Positieve punten

fijne winkel, snelle levering en lekker goedkoop
10
san 11 april 2019

Positieve punten

bestel hier altijd snelle levering
10
Peter 10 april 2019

Positieve punten

snelle levering
10
barry 08 april 2019

Positieve punten

Prima shop ik bestel hier nu voor de 2e keer en ga hier zeker vaker bestellen prima spul en altijd snel in huis
10
Remy 04 april 2019

Positieve punten

perfect, duidelijke beschrijving bij de smaken goeie levering en heel veel op voorraad. Owja en een hele ruime keuze, heerlijk!!
10
Ruben 03 april 2019

Positieve punten

Niet normaal lekker deze. Echt een aanrader
10
Dutch Covenant 01 april 2019

Positieve punten

Veel keus in liquide in alle merken en smaken , deze webshop zit in mijn top 3 op nummer 1 , raad iedereen aan bestel bij eliquid mania ;)
8
Erwin 29 maart 2019

Positieve punten

Zeer gemakkelijk voorkeur geven en mag gezegd worden super snelle levering. Een blije klant erbij!! Ga zo door Alleen jammer dat niet iedereen beoordelingen geeft van een liquid dat zal enorm helpen in keuzes maken.
10
Arthur 28 maart 2019

Positieve punten

Super snel geleverd! Overzichtelijke webshop
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-