Winkelbeoordelingen van onze klanten

Benieuwd hoe andere klanten onze winkel beoordelen?
1.884 beoordelingen
10
hakan 19 juni 2019

Positieve punten

goedkoper en goede service

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Mo 19 juni 2019

Positieve punten

Snel, goedkoop, hebben kennis van zaken, ik twijfel geen moment aan deze jongens wanneer ik om een advies vraag. Toen een bestelling na een week nog steeds niet aan was gekomen werd deze zonder meer gratis nageleverd.

Verbeterpunten of tips

Een gouden tip: Eet nooit gele sneeuw.

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Patricia 19 juni 2019

Positieve punten

Top service, snelle levering en fijne producten. Helemaal tevreden!!

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Tessa 19 juni 2019

Positieve punten

Super snelle levering, communicatie is top, als er iets niet op voorraad is krijg je direct mail met evt andere opties. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Patrick 18 juni 2019

Positieve punten

Snelle verzending, ruim assortiment, goede klantenservice. Dikke aanrader

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Ed 18 juni 2019

Positieve punten

Snelle levering. Groot assortiment. Heldere website!!!

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Ankie 18 juni 2019

Positieve punten

Makkelijk Snel Uitgebreid Prima prijs

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Suzy 18 juni 2019

Positieve punten

Super snelle levering en de keuze is reuze!

Verbeterpunten of tips

Keep it up!

Communicatie

Snelheid / levertijd

2
Guus 17 juni 2019

Positieve punten

.

Verbeterpunten of tips

leveren niet wat je vraagt

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Linda 17 juni 2019

Positieve punten

Snelle levering, goed communicatie, makkelijk betaling voldoen. Prima product

Verbeterpunten of tips

Helaas, geen kritiek dus kan geen verbeterpunten verzinnen

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Jeroen 17 juni 2019

Positieve punten

op voorraad gratis levering boven 10 euro duidellijk met bestellingen volgende dag in huis

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Kevin 17 juni 2019

Positieve punten

Snelle levering, voldoende aanbod

Verbeterpunten of tips

?? Geen idee, ben nog aant bedenken wat beter zou kunnen

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Casper 13 juni 2019

Positieve punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Een gratis precentje bij een besteling stikker ofzo iets meer reclame en het is gewoon leuk

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Melih 13 juni 2019

Positieve punten

Altijd snel en op tijd bezorgd, ik ben heel tevreden.

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Fred 12 juni 2019

Positieve punten

-Altijd op tijd geleverd -verzorgde verzending -goede prijs -goede voorraad

Verbeterpunten of tips

- Doe eens een keer wat extra's naar je vaste klanten (klantbinding)

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
San 12 juni 2019

Positieve punten

Snelle service goede prijzen, ik heb de site geadviseerd gekregen van een vriendin en ben erg tevreden!

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Anas 12 juni 2019

Positieve punten

Alles is prima hoor ik koop altijd hier van

Communicatie

Snelheid / levertijd

8
Jeroen 04 juni 2019

Positieve punten

Prima webshop en snel geleverd

Verbeterpunten of tips

Geen

Communicatie

Snelheid / levertijd

10
Mar 15 mei 2019

Positieve punten

1x per maand, als ik aan mijn op een na laatste flesje begin bestel ik een nieuwe voorraad. Dat doe ik bij eliquidmania al sinds juli 2017, dus dat betekent dat ik er al zo'n 20x besteld heb. Ik heb hierover geen enkele klacht! Alles is altijd op voorraad en ik kan er op rekenen dat het de volgende dag op de deurmat ligt. Heel soms een dagje later maar dat is sporadisch en ook geen enkel probleem. Kortom een dikke 5 sterren.
10
B van kempen 08 mei 2019

Positieve punten

Prima winkel bestel er nu een paar maanden lang. Elke week bestel ik weer opnieuw. De levering is altijd de volgende dag of je nu sochtens besteld of 5 minuten voor 5 het is er altijd de volgende dag. Prima levering altijd op tijd en prima liquids ik ben zeer tevreden en zal zeker blijven bestellen. De prijs van deze shop is zeker een verschil met andere shops ze zijn vaak net iets goedkoper en de levering is goedkoper en dat is wat de zuinige Nederlander geweldig vind :) Pluspunt is ook een makkelijk website die makkelijk te bedienen is.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-