E-liquids

E-liquids zijn vloeistoffen, bedoeld voor gebruik in een elektrische sigaret. De E-liquids zijn kant-en-klaar en zijn dus direct te gebruiken in je vape.

De naam e-liquid is ontstaan omdat de vloeistof te gebruiken is in een e-sigaret. E-liquids zijn er tegenwoordig in ontzettend veel verschillende smaken, nicotinewaardes en diverse PG / VG verhoudingen. Bij E-liquidMania hebben we inmiddels meer dan 400 verschillende smaken in het assortiment. Zodoende is er voor ieder wat wils te vinden.
Meer info
690 producten

E-liquids

690 producten
E-liquids zijn er in heel veel verschillende smaken, verschillende PG PG (Propylene Glycol) en VG (Vegetal Glycerin) samenstellingen en met verschillende nicotinegehaltes. 

E-liquids zijn er ook geheel zonder nicotine.

E-liquid smaken

Bij E-liquidMania hebben we tegenwoordig ontzettende veel verschillende e-liquid smaken in het assortiment. Dit zijn er inmiddels meer dan 400. Zodoende zit er altijd voor ieder wat wils tussen.

Er is keuze aan diverse tabaksmaken, fruitsmaken maar ook frisse menthol / mint smaken zijn terug te vinden in ons assortiment.
Ben je meer fan van een romige / zachte smaak? Ook dan kun je bij ons terecht!

E-Liquid bestellen

Wat heb ik nodig om een e-liquid te bestellen?
Om een e-liquid te bestellen zijn er een aantal dingen van belang:

E-sigaret kopen

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een e-sigaret of je wilt een nieuwe e-sigaret kopen? Ook hiervoor kun je bij ons kiezen uit diverse varianten. Onze selectie is relatief beperkt echter hebben wij zowel Pod-systemen, eenvoudige startersets en de ietwat geavanceerdere modellen in het assortiment zitten.

Mocht je niet weten welke variant geschikt voor is, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Zelf e-liquid maken

Mocht je jouw smaak niet heb kunnen vinden in ons assortiment of creëer je liever je eigen smaak? Het is bij E-liquidMania ook mogelijk om alle producten aan te schaffen waarmee je zelf je e-liquid kan maken.

Wat heb ik nodig om zelf een e-liquid te maken?
Om zelf een e-liquid te maken heb je verschillende producten nodig.
Alle producten heb ik voor je op een rijtje gezet:

PG/VG verhouding van een e-liquid

Vrijwel alle e-liquids bestaan uit diverse ingrediënten. De hoofd ingrediënten zijn PG (propyleen glycol), VG (plantaardige glycerine) en smaakstoffen (aroma). Een e-liquid staat aangeduid met een bepaalde verhouding PG/VG, dit bepaald wat de damperving zal zijn.

Wat is PG?

Normaal gesproken bieden e-liquids die een hoog PG-gehalte hebben een intensere smaakbeleving en zorgen vaak voor meer kriebel/gier in de keel (throathit). PG is namelijk een sterkere smaakdrager en is vluchtiger van structuur ten opzichte van VG.

Wat is VG?

VG is in tegenstelling tot PG juist wat dikker / stroperiger waardoor niet alle e-sigaretten hiermee overweg kunnen. Daarnaast zorgt VG voor een zachtere dampervaring en zorgt voor de hoeveelheid damp die geproduceerd wordt.

Wat is de beste E-liquid?

Helaas kunnen wij de vraag ‘’wat is de beste e-liquid’’ niet zomaar beantwoorden.
Misschien is dit juist wel erg prettig te noemen. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende smaken echter zijn er ook veel verschillende mensen. 

E-liquids vergelijken

Wat de een lekker vindt kan een ander misschien totaal niet waarderen.
Je kunt de E-liquids een beetje vergelijken met eten, waar de een vis lekker vind kan een ander dit niet verdragen. Dit geldt ook voor de smaken van e-liquids. Uiteraard zijn er wel populaire smaken te vinden die door veel mensen gewaardeerd worden.

Mocht je willen weten welke smaken populair zijn? Vraag het gerust aan onze klantenservice!

E-liquid met of zonder nicotine?

Bij E-liquidMania hebben we zowel e-liquids mét of zónder nicotine. Wanneer je gebruik wenst te maken van een e-liquid zonder nicotine, wordt dit aangeduid als 0mg (nicotine) op de website.
Wil je liever gebruik maken van een e-liquid mét nicotine, dan zijn er voor vrijwel ieder merk diverse waardes te vinden. 

Om erachter te komen wat bij je past kun je de vergelijking maken met de traditionele sigaretten:

Bovenstaande opsomming wordt algemeen toegepast en is slechts globale schatting. De gewenste nicotinewaarde is ook afhankelijk van het type e-sigaret wat je gebruikt en de PG/VG verhouding van een e-liquid.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-