Merken

Bij E-liquidmania bieden wij inmiddels meer dan 25 verschillende merken aan. Het aantal merken is zo uitgebreid om een breed aanbod e-liquids en e-sigaretten te kunnen aanbieden. Zodoende zijn er meer dan 400 verschillende smaken e-liquids te verkrijgen en diverse e-sigaretten en toebehoren. De merken worden zorgvuldig geselecteerd op aanbod van smaak, kwaliteit en prijssetting.

Vanwege het brede aanbod merken zijn er naast veel verschillende smaken ook diverse PG/VG verhoudingen te verkrijgen. Zo is er voor iedere damper en e-sigaret een geschikte e-liquid te vinden bij ons.

Welke merken e-liquids bieden wij aan?

Inmiddels bieden wij meer dan twintig verschillende e-liquid merken aan. Zo zijn er voor de verschillende smaakcategorieën, PG/VG verhoudingen en prijsklassen merken te vinden. Ieder merk richt zich op een segment binnen de markt. Zo zijn er merken die gespecialiseerd zijn in productie van fruitsmaken, tabakssmaken of mentholsmaken. Waar andere merken zich richten op het gebruik van organische nicotinetoevoegingen of smaakaroma’s.


Wat is het verschil tussen de e-liquid merken?

Zoals vermeld bieden wij inmiddels veel verschillende e-liquids aan. Het verschil tussen de e-liquid merken heeft voornamelijk te maken met de smaak en dampbeleving.
Ieder merk biedt een eigen unieke dampervaring. Dit kan zich uiten in de smaakaroma’s die het merk gebruikt, nicotinetoevoeging, PG/VG verhouding of de uitstraling van de verpakking.

Welke merken e-sigaretten biedt E-liquidMania aan?

Naast het brede aanbod e-liquid merken bieden wij ook een diversiteit van merken aan voor e-sigaretten en toebehoren. Omdat ook ieder e-sigaretten merk een eigen kenmerk hanteert, bieden wij een aantal merken aan. De merken zijn zorgvuldig geselecteerd en getest waardoor enkel betrouwbare vapes worden aangeboden.


Welke merken aroma’s biedt E-liquidMania aan?

Als je liever zelf je e-liquids mengt kun je ook bij ons terecht. Zo hebben we inmiddels een aantal merken aroma’s toegevoegd om eigen e-liquids te creëren. 


Overige merken

Naast e-liquids, vapes, en aroma’s bieden wij nog meer producten aan. Zo bieden wij nog batterijen, lege flesjes, basisvloeistoffen en nicotineboosters aan. Daarbij worden ook enkel kwalitatief hoogwaardige merken geselecteerd. 

Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-