Aroma

Aroma's zijn pure smaakstoffen en zijn bedoeld om zelf je e-liquids mee te mengen. Ze zijn daarom ook niet puur te gebruiken.
63 producten

Aroma

63 producten
Voor het zelf mengen van je e-liquid heb je een basisvloeistof nodig. Aan deze basisvloeistof kun je weer een smaakje toevoegen, in de vorm van een aroma.

Hoeveel aroma je precies nodig hebt, wordt bij elke aroma vermeld.
Als je graag zelf je e-liquids met een smaakje wilt mengen, heb je onder andere een aroma nodig. Een aroma is heel simpel gezegd een smaakstof.
 
Omdat je met een smaakstof alleen geen e-liquid kunt maken, heb je ook nog een basisvloeistof nodig, waaraan je de aroma toevoegt. Een aroma is namelijk puur niet te gebruiken; een aroma is daar veel te geconcentreerd voor.
 

Mengverhouding aroma

Elke aroma heeft zijn eigen aanbevolen mengverhouding. Deze aanbevolen mengverhouding is bepaald vanuit de fabrikant en is slechts een leidraad. Het is echter wel een mooi percentage om mee te beginnen. Zeker wanneer je nog niet bekend bent met de aroma.
 
Mocht dan achteraf blijken dat je de uiteindelijke e-liquid te sterk of juist te zwak vindt, kun je de mengverhouding naar eigen wens weer aanpassen.
 

Verschil tussen de aroma’s

Er zit qua grondstoffen niet heel veel verschil in de aroma’s. Bijna alle aroma’s bestaan namelijk voor de volle 100% uit PG. Maar gelukkig zijn er voor de mensen die niet zo goed tegen PG kunnen, ook een klein aantal aroma’s die voor 100% uit VG bestaan.
 
Het grote verschil bij aroma’s zit hem natuurlijk wel in de smaak en de smaakstoffen die gebruikt zijn. Je hebt aroma’s die bestaan uit een hele pure smaak, zoals puur aardbeien. Dan is het natuurlijk zaak dat deze aroma ook echt naar verse aardbeien smaakt. Daar is dan uiteraard veel tijd in gestoken.
 
Ook zijn er aroma’s die een heel palet aan smaken bevat. Hier is dan natuurlijk ook heel veel tijd gestoken in het creëren van het recept, zodat de mix van smaken een ultieme smaakbeleving geeft.
 

Meer weten over aroma’s?

Heb je nog vragen over onze aroma’s en het zelf mengen van je e-liquid? Of heb je juist vragen over kant-en-klare e-liquids? Vraag het dan gerust na bij onze klantenservice. Wij staan elke werkdag voor je klaar.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-