Smaken

E-liquids worden tegenwoordig geproduceerd in ontelbaar verschillende smaken.
Waar in het begin de elektronische sigaret enkel werd gebruikt ter vervanging van roken met daarbij behorende tabaksmaken wordt het inmiddels door een veel breder publiek gebruikt.

Omdat het door het een ontzettend divers publiek wordt toegepast zijn er ook wensen ontstaan voor het uitbrengen van andere smaken naast smaken die op tabak zijn gebaseerd. 

Verschillende smaken 

Bij E-liquidMania hebben we inmiddels meer dan 400 verschillende smaken in het assortiment die erg uiteen lopen.
Zoals eerder benoemd zijn uiteraard de tabakssmaken in het assortiment aanwezig maar ook fruitsmaken, menthol/mint varianten en zoete smaken.

Tabakssmaken

De traditionele tabaksmaken zijn de eerste smaken die toegepast werden in de elektronische sigaret maar ook nog steeds de meest populaire smaken. Omdat het een populaire smaakcategorie betreft zijn er ook veel verschillende tabaksmaken beschikbaar.

Er zijn tabakssmaken die gebaseerd zijn op de filtersigaret, sigaar-tabak, shag tabak maar ook smaken van pijptabak zijn terug te vinden bij E-liquidMania.

Naast de pure tabakssmaken worden er tegenwoordig ook diverse combinatiesmaken gecreëerd.
Zo zijn er diverse merken die een koffie, karamel of notensmaak toevoegen aan de tabaksmaak om de smaakpapillen te blijven prikkelen.

 

Fruitsmaken

Na tabakssmaken zijn de fruitsmaken veel gebruikte smaken in e-liquids. Vrijwel alle fruitvarianten die beschikbaar zijn kun je terugvinden in e-liquids. Zodoende zijn ook in deze smaakcategorie veel verschillende smaken en smaakcombinaties aanwezig.

De fruitsmaken die veelvuldig gebruikt worden zijn toch wel de bekende appel, aardbei, banaan en bes smaken. Echter worden tegenwoordig ook ontzettend veel tropische vruchten toegepast denk hierbij aan ananas, passievrucht, lychee, drakenfruit maar ook cactussen.

Zoals bij tabakssmaken ook van toepassing is worden ook bij fruitige smaken vele combinaties gecreëerd. Er worden niet alleen combinaties gemaakt met enkel andere fruitsoorten, maar ook met menthol/mint of een zoetere toevoeging zoals honing wordt steeds meer gebruikt.

Menthol / mint smaken

Wanneer je meer fan bent van frisse smaken kun je bij E-liquidMania meer dan voldoende aanbod vinden. De frisse smaken worden veelal gecreëerd door de menthol of mint aroma’s toevoeging in de liquids.

Naast menthol en mint kun je ook eucalyptus, aloë vera en pepermunt als verfrissende smaken terugvinden in deze smaakcategorie. 

Zoals bij tabakssmaken en fruitsmaken ook het geval is zie je steeds meer combinatie smaken. Menthol of mint wordt erg veel gemixt met diverse tabaksvarianten maar ook bessen met menthol, snoep met mint of anijs met eucalyptus zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van E-liquidMania.

Beste vape smaken

Wij krijgen vaak de vraag; wat zijn de beste vape smaken?
Helaas of juist gelukkig is dit voor iedereen anders. Waar de één houdt van tabak kan een ander juist dit ontzettend vies vinden en juist een aardbeien-smaakje prefereren.

Uiteindelijk is het belangrijk om een smaak te vinden die bij je past. Dit kan een smaak zijn die je normaal gesproken lekker vindt zoals een banaan, of juist een smaak die gebaseerd is op je favoriete tabaksvariant.

Om erachter te komen wat bij je past zal het in het begin een beetje uitproberen zijn, echter heb je na een paar smaken al zeker een idee wat passend is voor jou.

E sigaret smaken

In de e-sigaret zitten geen smaken verwerkt. De smaken die je tijdens het dampen ervaart zijn verwerkt in de e-liquids. De e-liquids worden om verdampt te worden in de clearomizer van de e-sigaret gedaan.

Echter zijn er tegenwoordig ook pod-systemen te verkrijgen. Pod-systemen werken net iets anders als een traditionele e-sigaret. Een pod-systeem bestaat uit een batterij en een pod, de pod kan gevuld worden met e-liquid en zorgt voor verdamping.

Inmiddels zijn er ook varianten die gebruik maken van voor-gevulde pods. Deze voor-gevulde pods zijn in diverse smaken te verkrijgen.

E juice smaken

E-juice is hetzelfde als een e-liquid. De benaming E-juice is vanuit de Verenigde Staten komen overwaaien en wordt steeds meer gebruikt in Nederland. De smaken voor zowel E-juice als e-liquids zijn dus gelijk. Bij E-liquidMania zijn inmiddels meer dan 400 verschillende e-juice smaken beschikbaar waardoor iedere damper een passende variant kan vinden.

Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-