Vape kopen

Wil jij een vape kopen? Vape is ook wel een andere benaming voor een e-sigaret of een elektrische sigaret. Het is tegenwoordig niet eenvoudig om een keuze te maken tussen het ruime aanbod aan e-sigaretten en toebehoren. In de loop der jaren is de markt van het elektronisch roken, in Engeland ook wel vape of vapen genoemd, enorm veranderd. Waar er voorheen een select aantal aanbieders op de markt domineerde, zijn er op dit moment legio kwalitatief hoogwaardige merken met allemaal net weer wat andere eigenschappen en producten.

Bij E-liquidmania verkopen we alleen vape artikelen die voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Dit houdt onder andere in dat de producten in laboratoria zijn getest.
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Eleaf iStick Rim (2ml)
Eleaf iStick Rim (2ml)
Ervaren
Justfog Q16 Pro
Justfog Q16 Pro
Beginner
Justfog Q16 e-sigaret
Justfog Q16 e-sigaret
Beginner
SMOK Stick V8 Baby e-sigaret
SMOK Stick V8 Baby e-sigaret
Beginner
Justfog Compact 14
Justfog Compact 14
Beginner
Eleaf iStick Pico e-sigaret
Eleaf iStick Pico e-sigaret
Expert
Vaporesso Tarot Nano e-sigaret
Vaporesso Tarot Nano e-sigaret
Ervaren

Vape kopen, de hardware

Wil je gaan beginnen met vapen of dampen dan zul je allereerst moeten kijken naar welke e-sigaret het beste bij je past. Er zijn verschillende keuzes die je op dit gebied kunt maken.

Wil je bijvoorbeeld een elegante e-sigaret die niet zo opvalt als je er mee over straat loopt? Kijk dan eens naar de POD-systemen die op dit moment op de markt zijn. Deze zijn ontwikkeld voor onderweg en zijn daarom handzaam, gemakkelijk op te laden en onopvallend. Vind je het echter belangrijk dat je nieuwe elektronische sigaret veel damp of vape produceert? In dat geval kun je beter kiezen voor een box MOD model. Deze hebben vaak een krachtige batterij. Hierdoor kan de temperatuur in de clearomizer hoger oplopen, waardoor de vape in de clearomizer sneller zal verdampen. Hierdoor krijg je dan uiteraard weer grotere wolken damp.

De vloeistof en nicotine

Nadat je een e-sigaret hebt uitgezocht die goed bij je past is het tijd om een bijpassende vloeistof uit te zoeken. De vloeistoffen zijn doorgaans beschikbaar in verschillende nicotinegehalten. Hierbij is het van belang om te kijken naar welk type e-sigaret je hebt aangeschaft.

Ga je een vape kopen die een grote dampproductie als kenmerk heeft? Dan adviseren wij een niet te hoog nicotinegehalte te selecteren. Koop je echter een penvormige vaper met een kleine dampproductie? Dan is het raadzaam het nicotine gehalte aan te schaffen. Zo krijg je ondanks de kleine dampproductie toch het verzadigde gevoel waar je naar op zoek bent.

Vape kopen, welke smaken zijn er?

De smaken van e-liquids zijn oneindig. De verschillende merken zorgen voor een groot aanbod aan smaken en smaakcombinaties. In het begin is het altijd een kwestie van proberen. Koop wat vape van verschillende merken en in verschillende smaken wanneer je met dampen begint, wanneer je dit afwisselt kom je uiteindelijk uit bij de smaak die jij het lekkerst vindt.

Weet je niet welke vape je moet kopen of ben je op zoek naar een geschikte smaak? Vraag het onze klantenservice. Zij staan klaar voor het beantwoorden van al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-