VG base kopen

Wil je een VG base kopen? Bij E-liquidmania bieden we een groot assortiment aan met VG bases. Wij hebben verschillende soorten bases met of zonder nicotine. Aan jou de keuze! Lees verder en bekijk onze webshop om alle mogelijkheden te ontdekken en jouw VG base te kopen.
SVC Base (10ml)
SVC Base (10ml)
SVC Base

Wat is een VG base?

Een base is een vloeistof die de basis vormt van een e-liquid. Van zichzelf heeft een base een neutrale smaak. Het bestaat uit PG (Propyleenglycol) en VG (Vegetarische Glycerine). Deze ingrediënten zorgen samen voor de smaakopname van het aroma.

Je gebruikt de base als basisvloeistof wanneer je zelf een e-liquid gaat mengen. Je voegt dan nog een smaakaroma toe aan de base. Bij een VG base ligt de nadruk op VG, en zal er minder PG in de vloeistof zitten. PG zorgt voor de sterkte van de smaak en de kriebel in je keel, en de VG zorgt voor meer damp. Voor het kopen van een VG base zit je bij ons goed!

Liquid maken met VG Base

Met een base kun je ook zelf een liquid maken om te dampen in plaats van dat je een kant en klare liquid koopt. Voor het maken van je eigen liquid heb je een base nodig en een aroma. Je kunt een base met of zonder nicotine gebruiken. Wanneer je een base zonder nicotine hebt kun je later ook nog zelf nicotine toevoegen middels een nicotinebooster. Je kiest een aroma naar keuze, mengt deze twee en vervolgens heb je je eigen gemaakte e-liquid. De PG of VG base koop je bij ons! Heb je hierbij hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Geen zin in gedoe? Ook voor kant en klare e-liquids ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben maar liefst meer dan 400 verschillende e-liquids voor je!

VG base kopen

Voor het kopen van een VG base ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben VG bases te koop met of zonder nicotine. Voor mensen uit België is het helaas niet mogelijk om een base met nicotine te bestellen, omdat dat in België niet is toegestaan. Als alternatief kunnen wij jou wel een base zonder nicotine aanbieden die je dan zelf aanvult met nicotine. De nicotine is verkrijgbaar bij de lokale winkel.

Wil je meer informatie over het kopen van een VG base of het maken van een liquid? Neem dan contact met onze klantenservice op en wij helpen je verder!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-