PG VG kopen

PG VG kopen? PG (Propyleen Glycol) en VG (Vegetarische Glycerine) zijn twee stoffen die worden gebruikt voor het maken van eliquid. PG is de stof die zorgt voor de viscositeit en gier in een eliquid waar VG juist zorgt voor de dampproductie, wat zachter aanvoelt in de keel en ook dikker is als substantie. PG en VG worden verkocht onder de benaming base of basis vloeistof. Wanneer dit wordt samengevoegd met een aroma heb je eliquid wat klaar is om te dampen.
SVC Base (10ml)
SVC Base (10ml)
SVC Base

PG en VG kopen in verschillende verhoudingen

Als je PG en VG gaat kopen zul je zien dat de flessen in verschillende verhoudingen te verkrijgen zijn. De verhoudingen die wij bij E-liquidmania verkopen zijn:

Waar op te letten bij het kopen van PG en VG

Bij het kopen van PG en VG dien je te letten op de verhoudingen. Er zijn namelijk verschillende types clearomizers. Niet iedere clearomizer is geschikt voor veel PG en aan de andere kant zijn niet alle clearomizers geschikt voor veel VG. Voor een penvormig model is de hoeveelheid PG van belang en voor de Cloudchasers met Sub Ohm clearomizers de hoeveelheid VG.

Extra benodigdheden bij het kopen van PG en VG

Naast de base met verschillende verhoudingen PG en VG heb je voor eliquid nog smaak nodig. Die zijn bij E-liquidmania onder aroma te vinden in veel verschillende smaken. Naast een aroma kunnen mengflesjes en naaldspuitjes van pas komen bij het zelf mengen van eliquid.

Meer weten over PG en VG kopen?

Heb je nog vragen over onze producten of het kopen van PG en VG? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-