E-liquid kopen

E-liquid kopen? Koop jouw e-liquids bij E-liquidmania! E-liquid is de naam voor de vloeistof die je dampt in een e-sigaret. Deze wordt ook wel e-juice of (kortweg juice) genoemd.

Anders ten opzichte van het roken van tabak is hierbij, dat de vloeistof niet verbrand zoals bij tabak, maar verdampt. Bij het verdampen komen er minder schadelijke stoffen vrij dan bij het roken van tabak.

Voor beginnende gebruikers van een e-sigaret, kan het erg lastig zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod van e-liquids. Daarom willen we je graag goed informeren, zodat je de voor jou juiste e-liquid kunt vinden!
PG/VG 50/50
Spearmint - Double Drip
Spearmint - Double Drip
Mint
PG/VG 50/50
Original Tobacco - Double Drip
Original Tobacco - Double Drip
Tabak
PG/VG 50/50
Menthol Tobacco - Double Drip
Menthol Tobacco - Double Drip
Menthol, Tabak
PG/VG 50/50
Double Menthol - Double Drip
Double Menthol - Double Drip
Menthol, Mint
PG/VG 50/50
Caramel Tobacco - Double Drip
Caramel Tobacco - Double Drip
Karamel, Tabak, Vanille
PG/VG 50/50
Raspberry Sherbet - Double Drip
Raspberry Sherbet - Double Drip
Framboos, IJs
PG/VG 50/50
Raspberry & Apple - Double Drip
Raspberry & Apple - Double Drip
Appel, Framboos
PG/VG 50/50
Heisendrip - Double Drip
Heisendrip - Double Drip
Menthol, Rode bes
PG/VG 50/50
Fizzy Cherry Cola - Double Drip
Fizzy Cherry Cola - Double Drip
Cola, Kers
PG/VG 50/50
Cherry Bakewell - Double Drip
Cherry Bakewell - Double Drip
Cake, Framboos, Glazuur, Jam

PG / VG

Een e-liquid bestaat altijd uit een bepaalde verhouding PG (Propyleen Glycol) en VG (Vegetarische Glycerine). Deze bestanddelen zijn van grote invloed op de dampervaring, met name op de smaakintensiteit en de hoeveelheid damp. Meer informatie over PG en VG vindt je op onze PG/VG pagina.

Merken e-liquids kopen

Binnen ons assortiment vind je een breed scala aan uiteenlopende merken. Ieder merk heeft zijn eigen karakteristieken, die je terugziet (en proeft) in de e-liquids die ze produceren.
Zo vind je bijvoorbeeld het merk Dking in ons assortiment, een merk dat door veel mensen erg geliefd is vanwege de hoge smaakconcentratie en de ruime keuze aan tabakssmaken.

Of wat dacht je van het oerhollandse DVTCH? Met hun e-liquids, die met name uit typisch Nederlandse smaken bestaat, zijn zij vooral erg geliefd bij de zoetekauwen.

Ook vind je bij ons het erg bekende Britse merk Vampire Vape, die erg beschermend zijn over het prijsgeven van de door hen gebruikte ingrediënten. Mét een goede reden, want de e-liquids die zij produceren zijn zeker uniek van smaak te noemen!

Het geliefde Amerikaanse merk Halo hoort uiteraard ook in ons assortiment thuis. Halo staat met name bekend om de intense smaak van hun e-liquids en de goede throathit (het kriebelende gevoel in je keel dat je ervaart bij bijvoorbeeld het roken van tabak) die deze e-liquids geven.

Charlie Noble, vernoemd naar de Britse kapitein Charles Noble, werd opgericht in de Verenigde Staten. De medewerkers van Charlie Noble draaien al vanaf 2011 mee in de e-liquidmarkt. Ondanks dat dit een Amerikaans merk is, worden de overwegend zoete e-liquids van Charlie Noble in Nederland geproduceerd.

Hoe komt het dat er prijsverschil zit tussen de merken in het assortiment?

Merken kunnen erg van elkaar verschillen in prijs. Dit wordt met name veroorzaakt door de verschillende soorten ingrediënten die worden gebruikt. Zo maakt het merk “Virgin Vapor” bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van organische smaakextracten.

Ook de verhouding PG/VG kan van invloed zijn op de prijs: doorgaans zijn e-liquids met een hoog VG-gehalte prijziger dan die met een hoog PG gehalte, al is dit niet altijd het geval.

Daarnaast hebben wij een aantal merken in ons assortiment, die over een bepaalde gelaagdheid in smaak beschikken. Dat betekent dat de e-liquid niet één, maar meerdere smaken heeft, die tijdens het inhaleren en uitademen veranderen. Dit betekent een langdurig proces van testen en een complexer productieproces.

Advies nodig bij het kopen van je e-liquid?

Mocht je er niet uit komen bij het kiezen van een voor jou geschikt e-liquid, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice: Wij helpen je graag verder bij je keuze!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-