Charlie Noble E-liquid

Het Amerikaanse Charlie Noble is een merk wat in 2014 is opgericht waarbij de naam van het merk is afgeleid van 'Charles Noble'. Charles Noble was een Britse kapitein die rond 1850 op een schip voer en ervoor zorgde dat de koperen kombuis altijd schoon was en voor heerlijke geuren zorgde.
Meer info
550 producten

E-liquid

550 producten

Ontwikkeling van Charlie Noble

De ontwikkelingen van smaken en geuren van het schip heeft het merk Charlie Noble doorgetrokken in e-liquid smaken. De e-liquid smaken van Charlie Noble zijn voornamelijk te herkennen aan de zoete ondertonen en diversiteit aan ingrediënten. Naast zoete e-liquids heeft Charlie Noble tegenwoordig ook andere lijnen in het assortiment opgenomen waarin tabakssmaken en frisdrank-smaken in voor komen.

Smaken van Charlie Noble

Charlie Noble heeft sinds de introductie van het merk meerdere smaakcategorieën uitgebracht.
Naast de klassieke smaken van Charlie Noble is er een 'Dessert' lijn toegevoegd en sinds 2019 ook een op frisdrank-smaken gebaseerde lijn.

Charlie Noble Classic

Met de Charlie Noble Classic lijn heeft het merk grote naamsbekendheid gecreëerd onder de dampers. In deze categorie vind je smaken terug die gebaseerd zijn op diverse tabakssmaken, fruitsmaken en zoete lekkernijen zoals de welbekende Nederlandse ‘Stroopwafel’.

Charlie Noble Desserts

In de Charlie Noble Desserts smaakcategorie zijn smaken te vinden die afgeleid van zoete nagerechten. Zo vind je een gezouten karamel, chocolade/marshmallow variant en groene thee smaak in deze categorie.

Charlie Noble Drinks

In de categorie Charlie Noble Drinks heeft het merk smaken geïntroduceerd die gebaseerd zijn op frisdranken. De smaken zijn fruitig en hebben een frisse nasmaak.

Charlie Noble dampen

Om de liquids te kunnen dampen adviseren wij van Eliquidmania een Sub-Ohm apparaat te gebruiken. De liquids van Charlie Noble hebben een PG (Propyleen Glycol) /VG (Vegetable Glycerine) verhouding van 35/65 of zelfs meer VG. 

Coils voor Charlie Noble

 Omdat VG wat stroperiger is ten opzichte van PG is het van belang om een coil te gebruiken die de stroperige vloeistof kan verdampen. Zodoende adviseren wij coils met een Ohm waarde van 1.0 of lager. Dit worden ookwel Sub-Ohm coils genoemd.


Is mijn apparaat geschikt voor Charlie Noble?

Ben je benieuwd of jouw e-sigaret geschikt is voor de liquids van Charlie Noble? Kijk dan naar de Ohm waarde op jouw coils, bij 1.0 Ohm of lager is het in veel gevallen mogelijk om de liquids te verdampen. Als je niet zeker weet of jouw apparaat geschikt is neem gerust contact op met onze klantenservice!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-