Vampire Vape E-liquid

Het in 2012 opgerichte Vampire Vape is inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment. Dit Britse merk, dat zijn e-liquids in het Verenigd Koninkrijk produceert, staat bekend om zijn hoge kwaliteit smaken, die overwegend zoet en fruitig zijn.
549 producten

E-liquid

549 producten
Er zijn veel pogingen van andere fabrikanten geweest om de smaken van Vampire Vape e-liquids na te bootsen. Vampire Vape heeft echter de exacte ingrediënten van hun e-liquids strikt geheim weten te houden tot op heden, waardoor het niemand nog is gelukt.

De e-liquids van Vampire Vape zijn verkrijgbaar met een nicotinegehalte van 0mg (nicotinevrij), 3mg, 6mg en 12mg. De PG / VG verhouding van dit merk is 60% PG / 40% VG. Bij de 6mg variant is deze verhouding 50% PG / 50% VG. 

Prijswinnende e-liquids Pinkman en Heisenberg

De e-liquids van Vampire Vape zijn regelmatig bekroond met een award. In 2014 bracht Vampire Vape twee e-liquids op de markt, ter gelegenheid van VapeFest: Pinkman en Heisenberg, welke zijn vernoemd naar de hoofdpersonages uit de hitserie ‘Breaking Bad’.

Tot op heden zijn dit de bekendste e-liquids van Vampire Vape. Beide liquids hebben inmiddels meerdere prestigieuze awards in de wacht weten te slepen.

Zo won Heisenberg onlangs nog de award voor ‘Beste Menthol / Mint e-liquid’. Pinkman viel onder andere in 2016 in de prijzen: Vampire Vape won met deze e-liquid destijds de award voor ‘Best Fruit Flavour’.

Vampire Vape e-liquids én aroma’s

Vampire Vape produceert naast de e-liquids ook aroma’s waarin ze ook geen onbekende zijn, met maar liefst 62 verschillende smaken. Met aroma’s kun je eventueel zelf je eigen e-liquids mengen.

Wil je graag meer weten over Vampire Vape?

Op zoek naar meer informatie over onze e-liquids van Vampire Vape of heb je andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-