Vampire Vape E-liquid

Vampire Vape is Engelse e-liquid fabrikant die in 2012 is opgericht. Het merk is begonnen met een twaalftal smaken en heeft sindsdien de selectie verder uitgebreid. Door de ontwikkeling van het merk is Vampire Vape inmiddels niet meer weg te denken uit de dampwereld.

Sinds de introductie heeft Vampire Vape een behoorlijk marktaandeel verworven in het ‘thuisland’ Engeland maar ook ver daar buiten is het een algemeen begrip geworden. Uiteraard mag het merk daardoor niet in het assortiment van E-liquidMania ontbreken.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Flavour Warehouse Limited

Het overkoepelende bedrijf Flavour Warehouse Limited produceert de e-liquids van Vampire Vape. Daarnaast produceren zij ook de liquids van nog 100 andere merken. Het bedrijf maakt enkel gebruik food-grade kwaliteit ingrediënten die zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving voor productie van e-liquids

Smaken van Vampire Vape

Vampire Vape is in 2012 gestart met twaalf smaken en heeft dit inmiddels uitgebreid naar tientallen e-liquid en aroma smaken.

De smaken lopen uiteen van fruitig met menthol toevoegingen tot tabak met een nasmaak van karamel. Daarnaast heeft het merk twee smaken speciaal ontwikkeld voor VapeFest 2014 waarmee ze een behoorlijke bekendheid hebben gecreëerd.

Heisenberg en Pinkman

De speciaal ontwikkelde varianten zijn smaken die hun naam te danken hebben aan de serie “Breaking Bad’:
  • Pinkman: een smaak waarbij gebruikt is van meerdere rode fruitsoorten.
  • Heisenberg: een smaak met diverse tropische vruchten en een frisse nasmaak van menthol.

Zit er nicotine in Vampire Vape e-liquids?

Bij Vampire Vape kun je inderdaad e-liquids verkrijgen waar nicotine inzit.
De e-liquids van Vampire Vape zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, namelijk:
0mg (nicotinevrij) - 3mg - 6mg en 12mg

* De PG / VG verhouding van dit merk is 60% PG / 40% VG. Bij de 6mg variant is deze verhouding 50% PG / 50% VG.

PG en VG

PG - Propyleen Glycol
Dit bestanddeel in de e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid ‘throathit’. De throathit is het keelgevoel wat ervaren wordt tijdens het inhaleren van damp.

VG - Vegetable Glycerine
In tegenstelling tot PG zorgt VG in een e-liquid voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp. Daarnaast is VG dikker van structuur ten opzichte van PG.

Vampire Vape e-liquids én aroma’s

Vampire Vape produceert naast de e-liquids ook aroma’s waarin ze ook geen onbekende zijn, inmiddels hebben ze al meer dan 10 verschillende smaken wat blijvend wordt uitgebreid. Met aroma’s kun je eventueel zelf je eigen e-liquids mengen.

Wil je graag meer weten over Vampire Vape?

Op zoek naar meer informatie over onze e-liquids van Vampire Vape of heb je andere vragen? Vraag het gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-