Dking E-liquid

Wil je Dking e-liquids kopen? Dking is een van de eerste merken die op de markt van e-liquids en e-sigaretten verscheen. Al sinds het begin van Eliquidmania is het een belangrijk onderdeel van ons assortiment. In totaal zijn er meer dan vijfentwintig verschillende smaken die allemaal beschikbaar zijn met verschillende nicotinegehaltes, waaronder ook nicotinevrij.
534 producten

E-liquid

534 producten

Bedrijfsgeschiedenis Dking

Dking wordt geproduceerd door SVC Labs Ltd uit het Verenigd Koninkrijk. Deze producent heeft veel ervaring met het produceren van e-liquids. Zij hebben al meerdere e-liquid lijnen op de markt gebracht, en met succes.

PG VG verhouding

Dking bestaat voor 20% uit vegetable glycerine en voor 80% uit propyleen glycol. Deze verhouding zorgt voor een mooie structuur die niet te dik is, waardoor de dekang liquids geschikt zijn voor elke clearomizer. Ook geven ze dankzij het PG gehalte een goede smaak af, gezien PG de sterkste smaakdrager is qua basisgrondstof van een e-liquid.

Smaken van Dking

De smaken van Dking kenmerken zich door eenvoud. Binnen alle basis smaakcategorieën zijn er e-liquids van dit merk te vinden. Dking produceert basissmaken zoals bijvoorbeeld: aardbeien, bosbessen of tabak. De smaken zijn ook te combineren met andere e-liquids. Hierdoor zijn er oneindig veel smaakcombinaties te maken. Naast de vele smaken, is er ook een smaakloze e-liquid van Dekang beschikbaar. Deze wordt vaak gebruikt om te mengen met een aroma. Doordat deze e-liquid ook nicotine kan bevatten, kun je door deze e-liquid dus nicotine toevoegen aan je eigen zelfgemaakte e-liquid. Ben je benieuwd naar de smaken van Dking? Bekijk hierboven alle smaken.

Meer dan 400 verschillende e-liquids

Naast de e-liquids van Dking verkopen wij ook nog e-liquids van een hele hoop andere merken. Het kopen van de meeste geschikte e-liquid is erg gebonden aan jouw persoonlijke smaak. Onze e-liquids zijn dan ook in veel verschillende smaken te verkrijgen, zodat er voor ieder wat wils is.

Heb je vragen over welke e-liquid het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-