Dking E-liquid

Dking is een e-liquid merk wat wordt geproduceerd door de fabrikant SVC Labs
De fabrikant is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en vertegenwoordigt meerdere merken waardoor de kwaliteit van de liquids ontzettend hoog is. 

Omdat Dking in Europa wordt geproduceerd voldoet het ook aan de hoge kwaliteitseisen die de Nederlandse en Europese wetgeving stelt aan fabrikanten.

Dking is opgericht in 2018 en richt zich voornamelijk op wat eenvoudigere smaken. Alle smaken van Dking kunnen mogelijk bekend voorkomen, alle smaken van dit merk zijn afgeleid van de smaken van het welbekende Chinese merk Dekang. 
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Waarom Dking e-liquids dampen?

Wanneer je van krachtige maar eenvoudige smaken houdt kunnen de liquids een zekere toevoeging zijn voor jouw e-liquid verzameling.

De e-liquids van Dking zijn typerend voor hun relatief eenvoudige smaken met een hoge PG waarde. Alle e-liquids die ze produceren hebben een PG/VG verhouding van 80/20 wat resulteert in een e-liquid met veel 'throathit'.

De smaken van Dking?

Zoals eerder benoemd maakt Dking relatief eenvoudige smaken. De aroma’s die ze voeren zijn voornamelijk tabakssmaken die afgeleid zijn van traditionele sigaretten, shag en zelfs de sigaar-smaak.

Naast traditionele tabakssmaken hebben ze ook een aantal fruitsmaken in het assortiment opgenomen. Denk hieraan aan veelvoorkomende fruitsoorten als een appel, aardbei en zelfs kersen.

Uiteraard zijn ze niet vergeten om zich te begeven op het vlak van frisse en zoete aroma’s. Zodoende zijn ook een aantal mint/menthol smaken terug te vinden maar ook een zoetere smaak als vanille ontbreekt niet.

Kan ik Dking dampen in mijn e-sigaret?

De e-liquids van Dking hebben een PG/VG verhouding van 80/20. De PG waarde zorgt ervoor dat de vloeistof wat dunner is van structuur. Zodoende worden de dunnere vloeistoffen veelal gebruikt in kleinere MTL (mouth-to-lung) clearomizers.

De kleinere MTL clearomizers maken gebruik van coils met kleinere vloeistof-gaatjes. De kleinere vloeistof-gaatjes zorgen er dan voor dat er minder kans op lekkages aanwezig is.

In dit geval raden wat wij ook af om grotere DL (Direct lung) / Sub-Ohm clearomizers in combinatie met dit merk te gebruiken. De vloeistof is namelijk relatief dun, wanneer er gebruik gemaakt wordt van clearomizers met grote vloeistof-gaatjes vergroot dit kans op lekkages aanzienlijk.

Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-