Double Drip E-liquid

Ook bij EliquidMania vind je het Engelse e-liquid merk Double Drip in het assortiment. Het merk vertegenwoordigd vele smaken in diverse PG/VG verhoudingen. Zo kun je Double Drip gebruiken in vrijwel iedere e-sigaret.
Meer info
550 producten

E-liquid

550 producten

Over Double Drip

Double Drip is ontwikkeld door Vapouriz, een e-liquid fabrikant die verschillende merken produceert. Vapouriz is opgericht in 2011 en heeft in de afgelopen jaren een aardige naam gecreëerd in het VK.

Het hoofdkantoor van Vapouriz is gevestigd in Guilford, een nabijgelegen dorpje in de buurt van London. Vanuit daar worden de verschillende merken gedistribueerd naar de rest van het VK en het grootste gedeelte van Europa. 

De productie van e-liquids vindt plaats op de meest hoogwaardige manier, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is en ook direct voldoet aan de strenge Europese kwaliteitseisen.

De passie van Double Drip

Het bedrijf heeft een enorme passie voor het creëren van unieke smaken maar pleit ervoor dat de kwaliteit voorop blijft staan. Alle e-liquids worden daarom intern grondig getest en de tevredenheid van zowel de smaakbeleving als het complete dampgevoel moet uitstekend zijn, voordat een product wordt uitgebracht.

Smaken van Double Drip

Double Drip is groot geworden door het complete aanbod van smaken. Het merk is zowel vertegenwoordigd in de traditionele tabakssmaken categorie, maar ook de zoete en fruitige smaken vind je tegenwoordig bij Double Drip terug in het assortiment.

50/50 PG/VG e-liquids

Het merk heeft twee verschillende e-liquid lijnen uitgebracht.  Één daarvan is de 50/50 lijn die bestaat uit een diversiteit aan tabakssmaken en gecombineerde fruitsmaken.

De 50/50 benaming komt door de gehanteerde PG/VG verhouding. Omdat het een hele gangbare PG/VG verhouding betreft zijn de liquids in vrijwel iedere e-sigaret te gebruiken.

PG en VG

*PG - Propyleen Glycol
Dit bestanddeel in de e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid throathit.

*VG - Vegetable Glycerine
 In tegenstelling tot PG zorgt VG in een e-liquid voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp.

20/80 PG/VG (high VG) e-liquids

Naast de 50/50 lijn heeft Double Drip ook een reeks uitgebracht die een hogere VG-waarde bevat. Voor de 20/80 lijn hebben ze ervoor gekozen om wat romigere en ijsachtige smaken toe te passen. 
Dit in combinatie met de hogere VG-waarde zorgt voor een zachte dampervaring.
De zachte dampervaring wordt dan ook gewaardeerd onder Sub-Ohm dampers.

Wat zijn Sub-Ohm dampers?

Sub-Ohm dampers zijn mensen die gebruik maken van een e-sigaret met coils waarvan de Ohm-waarde 1.0 of lager is.
Een lage Ohm waarde zorgt doorgaans voor meer dampproductie en een zachtere dampervaring.
Daarnaast zijn de coils vaak ietsjes groter wat ervoor zorgt dat High-VG liquids goed tot hun recht komen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over liquids van Double Drip of andere producten uit het assortiment van EliquidMania? Vraag het direct na bij onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-