HALO E-liquid

Halo e-liquid is een eersteklas e-liquid en wordt geproduceerd in Amerika. Halo staat bekend om de sensationele dampontwikkeling, smaakbeleving en de troathit. Deze eliquid mag dan ook niet ontbreken bij eliquidmania.nl. De smaakbeleving en dampontwikkeling zijn het belangrijkste bij het dampen en dat is waar dit merk zeer goed mee scoort. De hoeveelheid damp die wordt geproduceerd is overweldigend en Halo e-liquid is in veel verschillende overheerlijke smaken verkrijgbaar. Ook de throat hit is uitstekend, zelfs op 0mg bij een aantal smaken. Verder is deze ook te verkrijgen in 6mg, 12mg en 18mg. De Halo e-liquid wordt geleverd in 10ml.
549 producten

E-liquid

549 producten

Kwaliteit en veiligheid van Halo e-liquid

Halo e-liquid werkt geheel volgens de richtlijnen van USP. De USP wordt in meer dan 130 landen erkend en keurt alle geneesmiddelen verkocht en geproduceerd in de Verenigde Staten. Deze richtlijnen hebben de afgelopen 200 jaar de gezondheid van de wereldbevolking weten de bevorderen. Hierdoor staat de Halo e-liquid voor een zeer hoge kwaliteit en zuiverheid. Daarnaast worden de nicotine gehaltes zorgvuldig getest op concentratie zodat deze altijd kloppen. Zoals gezegd is de kwaliteit van de dampontwikkeling fenomenaal. Om te voorkomen dat de smaak wordt geïmiteerd is ervoor gekozen de samenstelling van de PG en de VG niet vrij te geven. Wat Halo wel te kennen geven is dat het een overwegende VG e-liquid is.

Verschillende smaken

Halo e-liquid heeft een aantal soorten tabakssmaken. Zoals de pure tabakssmaak van Torque 56 of de zachte tabakssmaak van Tribeca (een van de meest verkochte tabakssmaken). Het traditioneel roken wordt dicht benaderd betreft smaak en damp met een van de vele tabaksmaken van Halo. Verder zijn er ook tabakssmaken te verkrijgen met toegevoegde smaken, waardoor het dampen van deze tabakssmaken voor aangename verrassingen kan zorgen. Halo e-liquid is daarnaast te verkrijgen in verschillende soorten andere smaken. Zo zijn er verschillende smaken voor de zoetekauw of de fruitliefhebber. Deze Halo e-liquid smaken zijn bijna allen gourmetsmaken.

Halo e-liquid Gourmet

Gourmet staat voor een fijnproeverij van verschillende smaken die zorgvuldig zijn samengesteld. Verder zijn er meerdere soorten mentholsmaken te verkrijgen die zijn gefinetuned op de voorkeur van verschillende soorten menthol liefhebbers. Een andere bijzondere smaak is de Shamrock. Dit is een combinatie van menthol en chocolade. Dit is één voorbeeld van een Halo e-liquid van een de vele fantasievolle smaakcombinaties.

Het steepen van de Halo e-liquid

Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor het creëren van Halo e-liquid. Dat maakt de smaken zo bijzonder goed. Voor sommige smaken geldt dat deze nog meer tot zijn recht kunnen komen door deze te steepen. Het steepen is een proces welke zorgt voor de rijping van de smaken. Dit proces kan worden ingezet door een Halo e-liquid in een donkere ruimte te plaatsen voor een aantal dagen tot enkele weken. Dit kan naar eigen voorkeur met de dop erop of eraf. Het wordt dan vaak ervaren als een smaakverandering in de positieve zin. De smaak zal vaak zachter en voller ervaren worden. Het dampen wordt door de Halo e-liquid naar een hoger niveau getild. Bij twijfel over de keuze tot de juiste smaak, vraag het onze klantenservice gerust, wij weten perfect welke smaak bij u past van Halo e-liquid.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-