HALO E-liquid

Halo e-liquid is een Amerikaanse fabrikant van vloeistoffen die geschikt zijn om in een elektrische sigaret te dampen. Halo is een premium e-liquid merk wat bekend staat om zijn intense smaakervaring en goede throathit. De throathit is het gevoel wat je in de keel ervaart tijdens het inhaleren van damp.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Introductie van Halo

Halo is een merk wat al meerdere jaren actief is op de vape markt en sinds de introductie diverse smaken heeft uitgebracht die door velen als zeer prettig worden ervaren.
Daarnaast maakt Halo enkel gebruik van de zuiverste ingrediënten die uitvoerig worden getest door het bedrijf zelf maar ook door de Amerikaanse voedsel en warenautoriteit.

Kwaliteit van Halo

De kwaliteit van Halo e-liquids wordt gewaarborgd door zeer zuivere ingrediënten te gebruiken en te produceren volgens de richtlijnen van de USP (United States Pharmacopeia).

USP

United States Pharmacopeia is een instantie in Amerika die de kwaliteit waarborgt van geneesmiddelen maar ook gezondheidsproducten. Omdat e-liquids ook onder het gezag van de volksgezondheid vallen in Amerika worden de smaken van Halo onderworpen aan strenge kwaliteitseisen

 NVWA

Naast controle vanuit de USP worden alle e-liquids van Halo ook gecontroleerd door de NVWA (Nederlandse voedsel en waren autoriteit). Zodoende ben je er zeker van dat Halo enkel zuivere e-liquids produceert.

Smaken van Halo

Halo is van origine een fabrikant van traditionele e-liquids met daarbij behorende traditionele smaken. De smaken van Halo waarmee ze zijn groot geworden zijn diverse tabak smaken en frisse menthol smaken.

Naast een diversiteit aan smaakkeuze zijn de e-liquids van Halo ook te verkrijgen in verschillende nicotine waardes. Alle smaken zijn te bestellen in 0mg (nicotinevrij), 3mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Halo Tribeca

Een smaak die erg gewaardeerd wordt onder velen dampers is de Tribeca variant. Tribeca van Halo is een premium tabak smaak met lichte tint van vanille en karamel om een subtiele smaakervaring te creëren.

Halo Subzero

Mocht je van een pittige menthol smaak houden is Subzero van Halo een zekere optie. De Subzero smaak zorgt voor een intense dampervaring tijdens zowel de inhalatie als de exhalatie.
De smaak kan puur worden gebruikt maar kan ook prima gemixt worden met een andere e-liquid om een frisse tint toe te voegen.

PG / VG verhouding van Halo

De e-liquids van Halo zijn typerend voor de intense smaakervaring en stevige throathit. Dit wordt voornamelijk gecreëerd door de hogere PG waarde die Halo toepast.
Omdat de hogere PG waarde ietwat prikkelend kan zijn in de keel raden wij aan om de e-liquids van Halo met coils te verdampen die een Ohm waarde hebben van 1.0 of hoger. 

PG & VG

Vrijwel alle e-liquids van Halo hebben een PG/VG verhouding van 70/30. PG (proppyleen glycol) zorgt in een e-liquid voor de hoeveelheid throathit en is een krachtige smaakdrager. VG (vegatable glycerin) zorgt daarentegen voor een zachtere dampervaring en vollere dampproductie.

Is mijn apparaat geschikt voor Halo?

Ben je benieuwd of jouw e-sigaret geschikt is voor de liquids van Halo? Kijk dan naar de Ohm waarde op jouw coils, bij 1.0 Ohm of hoger is het in veel gevallen mogelijk om de liquids te verdampen. Als je niet zeker weet of jouw apparaat geschikt is neem gerust contact op met onze klantenservice!

Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-