Eliquid base kopen

Je wilt zelf graag je e-liquids mengen? Of je wilt graag een e liquid base kopen? Dan ben je bij E-liquidMania aan het juiste adres. Naast het aanbieden van meer dan 400 verschillende smaken e-liquids kun je bij ons ook terecht voor e liquid base. De base varianten zijn te verkrijgen in diverse PG/VG verhoudingen maar ook base met nicotine (nicotineboosters) ontbreken uiteraard niet.
SVC Base (10ml)
Base • SVC Base

Bases voor e-liquid 

Een base is de basisvloeistof van een e-liquid. Een e-liquid wordt gebruikt in een elektronische sigaret om verdamping te creëren. De e-liquid kun je in dit geval vergelijken met de tabak in een traditionele sigaret.

Waar bestaat een e-liquid base uit?

Een e-liquid base bestaat in veel gevallen uit twee verschillende ingrediënten. De twee bestanddelen zijn Propyleen Glycol en Vegetable Glycerine. Beide ingrediënten geven een unieke ervaring tijdens het verdampen hiervan. Zodoende zijn deze vloeistoffen uitermate geschikt om gebruikt te worden in een e-sigaret.

PG en VG

PG - Propyleen Glycol
Dit bestanddeel in de e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid throathit. Daarnaast is PG relatief dun van structuur.

VG - Vegetable Glycerine
In tegenstelling tot PG zorgt VG in een e-liquid voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp. Daarnaast is VG stroperiger van structuur ten opzichte van PG.

Zelf je e-liquids maken?

Om zelf je e-liquids te maken heb je diverse producten nodig. 
Hieronder hebben wij kort toegelicht welke artikelen gebruikt worden:

*Wil je meer informatie over het zelf maken van e-liquids klik dan hier.*

E-liquid base kopen bij E-liquidMania

Zoals eerder aangegeven kun je met e-liquid base je eigen e-liquid maken. Bij E-liquidMania kun je e-liquid base kopen welke in diverse PG/VG verhoudingen te verkrijgen zijn. Alle base varianten zitten in flesjes van 10ml. De verhoudingen die momenteel worden aangeboden variëren van 50/50 PG/VG tot 100% VG:

Meer weten over e liquid base?

Wil je meer weten over het kopen van een e liquid base of onze e liquids? Of heb je vragen over het maken van je eigen e-liquid? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-