Eliquid base kopen

E liquid base kopen? Kijk eens rond in onze webshop! E-liquidmania bied namelijk een groot assortiment aan e liquid bases aan. Wij hebben wel meer dan 400 verschillende soorten. Daarnaast hebben we bases met en zonder nicotine. Bekijk onze webshop voor producten naar eigen keuze.
SVC Base (10ml)
SVC Base (10ml)
SVC Base

Bases voor E liquid

E liquid is de vloeistof die je dampt in je e-sigaret. Een e liquid is anders dan het roken van tabak omdat tabak verbrand, en e liquids verdampen. Een liquid bestaat altijd uit een bepaalde verhouding PG (Propylene Glycol) en VG (Vegetal Glycerin). Deze bestanddelen beïnvloeden de dampervaring. De verschillende e liquids hebben allemaal een eigen smaak. Vroeger werden liquids alleen gebaseerd op tabaksmaken, maar nu zijn er ook fruitige smaken, zure smaken of muntsmaken. Zo vind je gegarandeerd een smaak die bij je past. Weet je niet welke smaak het beste bij je past? Onze medewerkers helpen je graag!

Zelf e liquid maken

Voor het zelf maken van een e liquid heb je een aroma (smaakstof) en een e liquid base nodig. Een basis kan wel of geen nicotine bevatten. Door de aroma en de basis in de juiste verhouding te mengen ontstaat er een eigen gemaakte e liquid. Deze liquid kun je direct na het maken al dampen, maar wij adviseren om hem eerst een tijdje te laten rijpen door de vloeistof bloot te stellen aan zuurstof. Wil je graag hulp bij het mengen van je eigen e liquid? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je!

Geen zin in gedoe? Ook voor kant en klare e liquids ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben maar liefst meer dan 400 verschillende liquids voor je!

E liquid base kopen bij E-liquidmania

Zoals beschreven kun je zelf een e liquid maken en daarvoor heb je een aroma en een basis nodig. Deze e liquid base kun je krijgen bij E-liquidmania. Wij verkopen verschillende soorten basissen met of zonder nicotine. Woon je in België? Dan is het helaas wegens regelgeving niet mogelijk om een base met nicotine te bestellen. Je kunt er dan voor kiezen om een base zonder nicotine te nemen en dit zelf nog toe te voegen.

Meer weten over e liquid bases?

Wil je meer weten over het kopen van een e liquid base of onze e liquids? Of heb je vragen over het samenstellen van je eigen smaak? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-