IVG

IVG is een Engelse e-liquid fabrikant die in 2016 is ontstaan. Sinds de introductie van het merk verscheept IVG haar e-liquids naar ruim 100 landen in 6 continenten. Door deze enorme afzetmarkt zijn al miljoenen dampers bekent met het Britse merk.

Missie van IVG

Zoals bij vele bedrijven het geval is heeft ook IVG een duidelijke misse. Zo wil het bedrijf een passend alternatief bieden voor huidige rokers die de overstap maken naar dampen.

Kwaliteit

Om hierin te kunnen voldoen wil het bedrijf originele smaken op de markt brengen die uitvoerig worden getest om blijvend de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Alle ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van e-liquids zijn afkomstig uit Europa en worden door de in-house faciliteit gecontroleerd.

Service van IVG

Naast het produceren van hoogwaardige e-liquids is een andere kernwaarde van IVG het bieden van uitmuntende service. Deze service uit zich in het snel afhandelen van vragen van distributeurs maar ook in het bieden van regionale contact mogelijkheden. Zo heeft IVG kantoren in Londen (VK), New York (VS), Dubai (VAE) en Medellin (Colombia).

Producten van IVG

IVG biedt inmiddels een breed scala producten aan die geschikt zijn voor een e-sigaret.
Momenteel bieden wij van E-liquidMania twee productlijnen aan welke wij in het kort even toelichten.

IVG e-liquids

De e-liquids lijn van IVG bestaat uit een diversiteit van smaken. Zo vind je tabak, fruit en verschillende frisse mentholsmaken terug. Alle e-liquids hebben een PG/VG* verhouding van 50/50. Door de gemiddelde PG/VG verhouding zijn de vloeistoffen in vrijwel iedere e-sigaret / clearomizer te gebruiken.

Nic Salt liquids van IVG

Naast het aanbieden van reguliere e-liquids heeft IVG ook Nic Salt liquids in het assortiment opgenomen. Nic salt ook wel nicotine-zout genoemd is een andere vorm van nicotine toevoeging. 

Nic Salt wordt direct uit het tabaksblad gehaald en biedt een snellere opname van nicotine in het bloed. Door de snellere opname in het bloed zijn Nic Salt liquids meer te vergelijken met de 'traditionele' sigaret.

Let op! Nic salt liquids bevatten een hogere nicotinewaarde en worden zodoende geadviseerd te gebruiken in pod-systemen of met coils die een hoge Ohm waarde bevatten.

PG en VG

*PG - Propyleen Glycol
Dit bestanddeel in de e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid throathit.

*VG - Vegetable Glycerine
 In tegenstelling tot PG zorgt VG in een e-liquid voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp. Daarnaast is VG dikker van structuur ten opzichte van PG.

Prijswinnende smaken van IVG

Het is niet verrassend dat IVG door vele dampers erg gewaardeerd wordt. Inmiddels heeft het merk ruim 25 awards in ontvangst mogen nemen voor haar e-liquid smaken.

Waaronder een Award voor ‘Beste Britse e-liquid merk 2019’.

Benieuw of de smaken van IVG iets voor jou zijn? Of heb je andere vragen over dit merk? Stel ze gerust aan onze klantenservice! Wij helpen je graag verder.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-