E sigaret vloeistof

Ben je op zoek naar e sigaret vloeistof? Dan ben je bij E-liquidmania aan het juiste adres. Wij bieden een zeer groot assortiment e-liquids aan die gebruikt kunnen worden voor vele e-sigaretten.

Inmiddels hebben we meer dan "500 verschillende e-liquid smaken" in het assortiment. Hierdoor zijn we één van de grootste e-liquidwinkels van Nederland. Je hoeft dus niet verder te kijken voor het kopen van e-sigaret vloeistof.

Vapor vloeistof

Een vapor vloeistof, vapor liquid ofwel e-liquid is de vloeistof die je dampt met een e-sigaret. 
Zoals je kunt zien zijn er diverse benamingen voor de vloeistof die in een e-sigaret wordt gebruikt. Hier zit echter geen verschil tussen en de vloeistoffen zijn allemaal opgebouwd uit dezelfde ingrediënten. 

Waar bestaat een e sigaret vloeistof uit?

Vloeistof voor een e-sigaret bestaat veelal uit drie basis ingrediënten.
De basis ingrediënten zijn PG (Propyleen Glycol), VG (Vegetable Glycerine) en aroma (smaak concentraat).

Basis ingrediënten in het kort:
  • PG is vloeistof die zorgt voor de kriebel in de keel en is daarnaast een sterke smaakdrager. 
  • VG is wat stroperiger van structuur en zorgt voor de dampproductie en zorgt voor een zachtere dampervaring.
  • Aroma ook wel smaakconcentraat verklapt al een beetje waar het voor staat. Dit zorgt namelijk voor de smaak van een e-sigaret vloeistof en is veelal op basis van PG.

❗️Wil je meer weten over PG en VG? Klik dan hier: PG VG kopen!

Smaken e sigaret vloeistof

Vapor vloeistof is er naast verschillende PG/VG verhoudingen ook in verschillende smaken. We hebben onder andere muntsmaken, fruitsmaken, tabaksmaken, zoete smaken, zure smaken en bijzondere smaken. Voor ieder wat wils dus. Neem een kijkje op onze webshop en vind jouw perfecte smaak.

Zelf vapor vloeistof mengen?

Wil je graag je eigen smaak creëren? Dan is het ook mogelijk om zelf een e-liquid te maken. Je mengt dan een aroma met een base. Deze base bevat de eerdergenoemde ingrediënten PG en VG. Bij E-liquidMania bieden wij momenteel diverse PG/VG verhoudingen base aan die voor het gros van de e-sigaretten geschikt is.

Aangezien base altijd zonder nicotine wordt verkocht kun je zelf een nicotinebooster toevoegen aan de e-liquid als je gebruik wenst te maken van nicotine. 

Voordelen van zelf e-liquids maken

Wanneer je de aroma met de base mengt ontstaat er een eigen gemaakte e-sigaret vloeistof. Door het zelf maken van een e-liquid bespaar je kosten en het zorgt continu weer voor een uitdaging: het ontdekken van jouw ultieme smaak!

Ga je de uitdaging liever niet zelf aan en laatje het proces over aan de experts? Bestel dan een kant-en-klare liquid bij E-liquidmania en je bent verzekerd van een uitgebalanceerde vloeistof. Maak je keuze uit ons assortiment van meer dan 500 soorten vapor vloeistoffen.

Bestel e-sigaret vloeistof bij E-liquidmania

Bij E-liquidmania gratis verzending vanaf €10,-, en bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst worden dezelfde dag nog verstuurd en heb je een bezorgdag later al in huis.

Vragen over e-sigaret vloeistof?

Wil je meer informatie over onze producten? Of heb je vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op. Wij helpen je graag! Jouw e-sigaret vloeistof koop je bij E-liquidmania.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-