Cosmic Fog E-liquid

Het Amerikaanse bedrijf Cosmic Fog vindt zijn oorsprong in het altijd zonnige Orange County in Californië. Dit merk staat bekend om zijn hele hoge kwaliteitsstandaard. Daarnaast doet Cosmic Fog er alles aan om een zo uniek mogelijk assortiment aan smaken te maken.
535 producten

E-liquid

535 producten
Binnen het team van Cosmic Fog zitten enkele medewerkers met jaren ervaring in de culinaire wereld, wat de smaak van de producten ten goede komt.

Ontwikkeling van Cosmic Fog

Het ontwikkelen van een nieuwe smaak e-liquid duurt bij Cosmic Fog erg lang, vergeleken met de meeste andere e-liquid fabrikanten. Het totale ontwikkelingsproces van een batch e-liquid neemt namelijk zeven tot tien maanden in beslag!

Een groot deel van deze tijd, bestaat uit het testen en proeven van de e-liquid. Niet alleen op de smaken van deze e-liquids, maar ook of deze de ‘tand des tijds’ overleeft. Vaak is het zo dat een e-liquid namelijk na enkele maanden ‘went’ qua smaak, waardoor je deze minder goed proeft.

Cosmic Fog wil dit graag voorkomen, door de e-liquids eerst zelf geruime tijd te gebruiken, om te kijken of ze gaan vervelen voordat deze uiteindelijk groen licht krijgt om geproduceerd te worden.

PG / VG Verhouding van Cosmic Fog

De e-liquids hebben een 30%PG en 70%VG verhouding. De stoffen PG en VG zijn de basis van een e-liquid.

Kortweg samengevat zorgt PG hierbij voor de kriebel in je keel. Ook is PG een sterkte smaakdrager en zorgt hiermee voor de smaakintensiteit. VG zorgt voor de hoeveelheid damp die geproduceerd wordt. PG is daarnaast dunner dan VG, waardoor e-liquids met een laag PG en een hoog VG gehalte niet voor iedere e-sigaret geschikt zijn.

Vragen over Cosmic Fog?

Neem contact op met onze klantenservice voor al je vragen over de Cosmic Fog e-liquids. Ook met al je andere vragen over de e-sigaret helpen wij je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-