Cosmic Fog E-liquid

Cosmic Fog is een Amerikaanse fabrikant van e-liquids die gevestigd is in het altijd zonnige Orange County in Californië. De naam Cosmic Fog geeft direct weer waar ze voor staan, namelijk een kosmische dampbeleving bieden aan klanten. Deze dampervaring proberen ze te creëren door unieke smaken samen te stellen die je niet snel vergeet.
Meer info
550 producten

E-liquid

550 producten

Ontwikkeling van Cosmic Fog

Omdat Cosmic Fog een unieke smaakbeleving wil bieden duurt de ontwikkeling van één smaak gemiddeld 7 tot 10 maanden voordat ze daadwerkelijk te verkrijgen zijn. In deze langere ontwikkelingsperiode wordt er naar diverse aspecten gekeken. Zo moeten zowel de damp en smaakbeleving perfect in balans zijn. 

Cosmic Fog testen

De e-liquids van Cosmic Fog worden uitvoerig getest door een uiteenlopend team van specialisten. Zo wordt iedere smaak voor weken lang achter elkaar gebruikt door de ontwikkelaars om er zo achter te komen of de smaak gaat vervelen. Daarnaast heeft Cosmic Fog ook verschillende mensen in dienst die voorheen werkzaam waren in de culinaire sector om blijvend in kunnen verrassen.

Smaken van Cosmic Fog

Cosmic Fog heeft sinds de introductie van het bedrijf diverse smaken uitgebracht.
Daarvan zijn bij E-liquidMania 2 smaakcategorieën te vinden:

Cosmic Fog collection

In de Cosmic Fog collection zijn smaken opgenomen die omschreven kunnen worden als zoet en vaak zeer fruitig. Fruitvarianten als aardbei en meloen worden veelvuldig toegepast.

De Lost Fog collection

Ook in deze reeks heeft Cosmic Fog zoete op fruit gebaseerde smaken opgenomen. Echter hebben alle smaken in deze collectie een room-achtige nasmaak, dit zorgt voor unieke zachtere dampervaring.

Cosmic Fog dampen

De e-liquids van Cosmic Fog zijn wat dikker van structuur waardoor ze veelal worden gebruikt in Sub-Ohm clearomizers. De e-liquids van Cosmic Fog hebben een verhouding van 30/70 PG (proplyleen glycol) /VG (vegetable glycerine).

PG en VG

De dikte van een e-liquid wordt aangeduid door het percentage VG in een liquid. VG is namelijk wat dikker van structuur ten opzichte van PG en zorgt voor meer dampproductie. PG daarentegen is dunner en zorgt voor de kriebel in keel ook wel 'throathit' genoemd.

Sub-Ohm clearomizers

Sub-Ohm clearomizers zijn vaak grotere clearomizers die een coil gebruiken waarvan de Ohm waarde (weerstand van het gloeidraad) 1.0 of lager is. Een coil met een lagere weerstand heeft meer power nodig om op te warmen waardoor de vloeistof daadwerkelijk in damp omgezet kan worden. Naast de lagere Ohm waarde zijn de vloeistof gaten in deze coils groter waardoor dikkere vloeistoffen beter opgenomen kunnen worden.

Is mijn apparaat geschikt voor Cosmic Fog?

Mocht je willen weten of jouw e-sigaret geschikt is om Cosmic Fog te kunnen dampen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-