Zelf e liquid maken met nicotine

Wil jij graag zelf e liquid maken met nicotine? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten bases die al nicotine bevatten. Deze kun jij gebruiken bij het maken van je eigen e liquid met nicotine. Een e liquid is de vloeistof die je dampt in een e-sigaret. Deze vloeistof verbrandt niet zoals bij tabak maar hij verdampt.

Zelf e liquid maken met nicotine: De PG en VG verhouding

Een e liquid met nicotine bestaat uit PG en VG. E liquids met een hoger PG gehalte hebben vaak een sterkere smaak. PG is een sterke smaakdrager. Ook zorgt dit bestandsdeel voor de kriebel in je keel tijdens het dampen. VG zorgt met name voor de hoeveelheid damp en dit is juist zacht voor je keel. VG is een dikkere vloeistof dan PG en daarom is een e liquid met een hoog VG gehalte niet altijd geschikt voor iedere e-sigaret. Heb je hierbij hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Zelf e liquid maken met nicotine en verschillende smaken

Een e liquid kan verschillende smaken hebben. Bij E-liquidmania bieden we meer dan 400 verschillende e liquids aan. Voor ieder wat wils dus. Als je zelf een e liquid maakt met nicotine kies je ook een smaak om toe te voegen aan de base. Smaken die wij onder andere aanbieden zijn:
  • Zoete e liquids
  • E liquids met een tabakssmaak
  • Frisse menthol en muntsmaak
  • Fruitsmaken
  • Volle roomsmaken
Door het mengen van de aroma’s met de base ontstaat er een zelf gemaakte e liquid. Door het zelf maken van een liquid bespaar je kosten en het zorgt continu weer voor een uitdaging: het ontdekken van jouw ultieme smaak! Heb je hulp nodig bij het zelf maken van een e liquid met nicotine? Neem dan contact met ons op.

Zelf e liquid maken met nicotine of zonder nicotine

Je kunt een e liquid maken van een base met of zonder nicotine. E liquids zonder nicotine worden aangegeven met 0mg. Verder zijn de meeste merken leverbaar in 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Heb je advies nodig of wil je meer informatie over het zelf maken of kopen van e liquid? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-