Vape base met nicotine

Op zoek naar een vape base met nicotine? Bij EliquidMania ben je aan het goede adres: Wij hebben verschillende PG/VG varianten base die voorzien zijn van nicotine. Mocht je liever nicotine-vrij willen dampen is dat uiteraard ook mogelijk. Ook vape base zonder nicotine vind je terug bij EliquidMania.

Wat is een vape base?

Een vape base is een vloeistof die de basis vormt van een e-liquid. Deze vloeistof heeft van zichzelf een neutrale smaak en bestaat meestal uit een combinatie van PG en VG.
PG zorgt voor een sterke smaak en geeft ook meer kriebel in je keel. VG zorgt voor meer damp en voelt wat zachter aan bij het dampen. Door aroma’s aan de base toe te voegen, kan je verschillende smaken creëren. 

Vape base met nicotine kopen

Als je een vape base met nicotine wil kopen kun je deze vinden onder de categorie nicotinebooster. De nicotineboosters zijn in Nederland enkel in 10ml flesjes verkrijgbaar. Dit heeft te maken met laatste restricties die zijn opgenomen in de Nederlandse tabakswet waar al onze producten onder vallen.

Alle liquids die in Nederland verkocht worden dienen in een flesje te zitten met kindveilige dop. De maximale inhoud van een flesje liquid bedraagt 10ml waarvan de maximale nicotinewaarde 20mg mag zijn.

E-liquid met nicotine mengen

De meest gebruikelijke manier om een vape base met nicotine te creëren, is door nicotineboosters te mengen met base flesjes zonder nicotine. Om uiteindelijk je eigen e-liquid te maken dien je een aroma toe te voegen aan de base. Het aroma zorgt namelijk voor de smaak bij een e-liquid.

Mengverhouding aroma

De mengverhouding van een aroma ligt gemiddeld op 10%. Wanneer je een flesje e-liquid met 10ml wenst te maken dien je 1ml aroma te gebruiken. Wanneer je liever een sterke smaak wenst kan het percentage aroma omhoog gebracht worden. Bij een subtielere smaakbeleving kan het percentage aroma juist een beetje omlaag.

Kant-en-klare e-liquids

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een kant-en-klare e-liquid te kopen. Wij hebben een compleet assortiment van allerlei soorten base, nicotineboosters en aroma’s, die geschikt zijn voor de meeste e-sigaretten

Vragen over vape base met nicotine?

Mocht je nog verdere vragen hebben over vape base met nicotine of over andere producten uit ons assortiment? Wij helpen je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-