Simple Essentials

Simple Essentials is een e-liquid fabrikant die gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat voor eenvoudige vape smaken die van hoge kwaliteit zijn. Simple Essentials maakt enkel gebruik van hoogwaardige grondstoffen die van farmaceutische kwaliteit zijn en allemaal afkomstig zijn uit Europa. 

Naast productie van hoogwaardige e-liquids heeft Simple Essentials veiligheid ook hoog in het vaandel staan. De e-liquids worden in een moderne faciliteit geproduceerd in Crawley, die volledig is goedgekeurd door de Europese wetgeving voor productie van e-liquids.

E-liquid

Bekijk alles (20)

Benieuwd naar alles van Simple Essentials E-liquid?

Bekijk alles (20)

Ingrediënten van Simple Essentials e-liquids

De e-liquids van Simple Essentials bestaan uit de basisvloeistoffen Propyleen Glycol (PG), Vegetable Glycerine (VG) en smaakstoffen. 

De PG/VG verhouding van Simple Essentials is 50/50 waardoor de vloeistoffen in vrijwel iedere e-sigaret te gebruiken zijn. Daarnaast geven de e-liquids een sterke smaakbeleving en een subtiele dampproductie.

Wat is PG en VG?

PG en VG zijn de basisvloeistoffen van een e-liquid.
PG (Propyleen Glycol) is het bestanddeel wat in een e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid throathit.

VG (Vegetable Glycerine) is in tegenstelling tot PG een olie die zorgt voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp. Daarnaast is VG dikker van structuur ten opzichte van PG.

Is Simple Essentials duurzaam?

Simple Essentials streeft ernaar om zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Zo maakt het merk enkel gebruik van gerecyclede materialen voor de productie van verpakkingen.  De gerecyclede verpakkingen worden toegepast voor zowel de plastic flesjes en dopjes, als voor de kartonnen doosjes om het flesje en de verzenddozen.

Welke vape smaken biedt Simple Essentials aan?

Zoals eerder benoemd staat Simple Essentials voor relatief eenvoudige vape smaken. Echter is inmiddels voldoende variatie te vinden binnen het assortiment. Simple Essentials biedt zowel tabak, fruit, menthol als zoete vape smaken aan. 

Simple Essentials heeft het aantal smaken sinds de introductie in 2018 al verdubbeld waardoor er inmiddels meer dan 20 verschillende smaken zijn te verkrijgen. 

Welke vape kan ik gebruiken voor Simple Essentials?

De e-liquids van Simple Essentials hebben een gemiddelde PG/VG verhouding van 50/50 waardoor veel vapers geschikt zijn. E-sigaretten die coils gebruiken met een Ohm waarde van 1.0 of hoger zijn uitermate geschikt. Maar ook e-sigaretten die gebruik maken van Sub-Ohm coils (lager dan 1.0 Ohm) kunnen goed overweg met de vloeistoffen van Simple Essentials.

Vragen over Simple Essentials?

Ben je benieuwd of de smaken van Simple Essentials iets voor jou zijn, of dat ze te dampen zijn in jouw vape? Vraag het het gerust aan onze klantenservice! Wij helpen je graag met alle vragen.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-