Millers Juice E-liquid

Millers juice is tegenwoordig een zeer bekende liquid fabrikant van Nederlandse bodem. Het merk is ontstaan in 2014 en heeft sinds de introductie veel Nederlandse dampers als klant kunnen verwelkomen.

De e-liquids van Millers Juice worden gekenmerkt door de intense smaaksensatie en het gebruik van pure ingrediënten. Alle ingrediënten die worden gebruik voor de e-liquids komen van Nederlandse bodem. Daarnaast voldoen de e-liquids aan de strenge Europese & Nederlandse wetgeving mede doordat de vloeistoffen binnen Europa worden geproduceerd.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Millers juice Silver Line

Millers juice heeft het brede assortiment van liquids onderverdeeld in meerdere productlijnen. Een van die lijnen is de Millers juice Silver Line. De Silver Line van Millers bestaat uit varianten waarbij veelal van één smaak-aroma gebruik wordt gemaakt.

Millers tabak

Enkele smaken die je in de Millers juice Silver Line terug vindt zijn tabakssmaken zoals shag, desert, sigaar maar ook de welbekende RY4.

Millers fruit

Naast de tabakssmaken vind je ook fruitsmaken in deze categorie, denk hierbij aan appel, banaan, watermeloen of ananas.

Millers fris 

Ben je meer opzoek naar een frisse smaak? Ook dit is mogelijk vanwege de smaken als menthol, mint en pepermunt

Alle liquids in de Silver Line hebben een PG/VG verhouding van 70/30. Zodoende raden wij aan om de liquids in kleinere MTL(mouth-to-lung)* clearomizers of pod-systeem te gebruiken.

PG en VG

*PG - Propyleen Glycol
Dit bestanddeel in de e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid 'throathit'.

*VG - Vegetable Glycerine
 In tegenstelling tot PG zorgt VG in een e-liquid voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp. Daarnaast is VG dikker van structuur ten opzichte van PG.


Millers juice Gold Line

Naast de welbekende smaken in de Millers juice Silver Line heeft Millers juice zich ook gericht op wat complexere smaken. Naast het feit dat de liquids unieker zijn van smaak hebben ze ook een andere PG/VG verhouding.
 

 PG / VG verhouding van Millers Juice Gold Line

De Gold Line van Millers juice bestaat namelijk uit een reeks met liquids die een verhouding hebben van 50/50 PG/VG en een serie die voor 100% bestaat uit VG. De laatste serie wordt vaal gebruikt voor mensen die last hebben van een PG allergie

Smaken Gold Line

De smaakcombinaties in de Millers juice Gold Line lopen erg uiteen. 
Enkele voorbeelden zijn: 
  • Best Bam Buddhapest: Fruitmix gecombineerd met tabak
  • The Apple of Eden: Appelsmaak in combinatie met tabak 
  • Have Anise Day: Een mix van drop en anijs

Kan ik Millers Juice dampen in mijn e-sigaret?

De e-liquids zijn Millers Juice hebben diverse PG/VG verhoudingen. Door de verschillende verhoudingen verschilt raden wij aan om de Silver Line te dampen in MTL(mouth-to-lung) clearomizers. Deze clearomizers hebben vaak een Ohm waarde van 1.0 of hoger.

De Gold Line van Millers Juice bestaat uit 2 varianten. De 50/50 - PG/VG variant kan ook in MTL(mouth-to-lung)* clearomizers, of pod-systemen worden gebruikt. De 100% VG variant is wat stroperiger van structuur en is beter te verdampen in DL (Direct Lung) clearomizers. Hiervan hebben de coils vaak een Ohm waarde van 1.0 of lager.

Meer weten over Millers Juice?

Wil je meer informatie over smaken van Millers juice of meer informatie over het dampen hiervan? Vraag het direct na bij onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-