Migo

Migo is een e-sigaret en e-liquid fabrikant die zich voornamelijk heeft gericht op de zogeheten pod vapes. Het merk Migo is opgericht in Nederland wat voorheen Myflo en VAPR heette.
Inmiddels hebben ze een diversiteit aan Nic Salt e-liquids en startersets als alternatief voor ex-rokers.

Migo vape

Migo heeft op dit moment twee verschillende vape’s op de markt gebracht namelijk de Migo Kwiq en Migo Vape. Beide vape’s zijn uitermate geschikt om MTL (mouth-to-lung) mee te dampen. Door de strakke luchttoevoer zijn de Migo modellen voornamelijk geliefd onder ex-rokers vanwege de soortgelijke inhalatie.

De Migo vape is een pod-systeem welke bestaat uit een batterijgedeelte met 280mAh en een pod. De pod kan al voorzien zijn van vloeistof dit zijn de voorgelvulde pod’s. 
Daarnaast kan de Migo vape ook overweg met hervulbare pod’s, deze pod’s kun je vullen met een eigen e-liquid of de Nic Salt liquids van Migo.

Wat zijn pod vapes?

Pod vapes zijn e-sigaretten die eenvoudiger zijn opgesteld door minder componenten te gebruiken. Zo zijn pod vapes vaak enkel voorzien van een batterij en een pod. De pod is het reservoir voor de e-liquid met veelal een interne coil verwerkt.

Migo Kwiq

De Migo Kwiq is een ‘wegwerp’ e-sigaret die is voorzien van een interne 280mAh batterij. Daarnaast is het reservoir van de Migo Kwiq gevuld met 1.3ml Nic Salt e-liquid. De hoeveelheid e-liquid staat gelijk aan 200 tot 300 puffs.

De wegwerp e-sigaret van Migo is uitgevoerd in 5 verschillende smaken en je hebt de keuze uit 10mg of 20mg nicotine per ml.

Migo navulling

De navullingen van Migo zijn te verkrijgen in twee verschillende varianten. Zo zijn er voorgevulde pod’s die je direct kunt gebruiken in de Migo Vape en Nic Salt liquids die in 10ml flesjes verpakt zitten.

De voorgevulde pod’s bevatten 1.3ml Nic Salt e-liquid met 20mg nicotine. Op dit moment zijn de voorgevulde pod’s te verkrijgen in 6 verschillende smaken:

Migo e liquid

Naast de Kwiq en voorgevulde pod’s heeft Migo ook een diversiteit aan Nic Salt e-liquid smaken uitgebracht. De smaken zijn te verkrijgen in flesjes van 10ml en daarbij heb je de keuze uit 10mg of 20mg nicotine.

Door de hogere nicotinewaarde worden de e-liquids van Migo voornamelijk gebruikt in MTL clearomizers en pod vapes die coils gebruiken met een Ohm-waarde van 1.0 of hoger.

Wil je graag meer weten over Migo?

Op zoek naar meer informatie over onze producten van Migo of heb je andere vragen? Vraag het gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!
 
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-