Geekvape

Geekvape is een fabrikant van elektronische sigaretten die pas sinds 2015 actief zijn op de vape markt. Het merk is gelanceerd door dampers die degelijke en innovatieve producten aanbieden voor een schappelijke prijs. Het Chinese merk heeft sinds de introductie al vele klanten verworven wat tot op de dag van vandaag blijft groeien.

E-sigaret

Clearomizer

Coil

Pod

Pods

Filosofie van Geekvape

De naam Geekvape doet een vermoeden wekken voor wie de producten geschikt zijn. Echter blijkt niets minder waar. Geekvape wil niet alleen voor de excentrische en niet-alledaagse mensen producten op de markt de markt brengen, maar juist voor iedereen. 

Zo zijn de e-sigaretten, boxmods en clearomizers voorzien van handige snufjes die voor iedereen te begrijpen én door iedereen te gebruiken zijn.

Producten van Geekvape 

Geekvape zet zich in om een breed assortiment aan te bieden. Zo zijn er sinds de introductie van het merk al diverse startersets, boxmods, clearomizers en sinds kort pod-systemen van de productieband gerold. Waar ze in het begin de focus voornamelijk op de DIY (Do It Yourself) producten hadden, is dat inmiddels uitgebreid tot alledaagse vapes.

Ons assortiment van Geekvape

Omdat Geekvape zich ook heeft gericht op alledaagse vape producten hebben wij verschillende varianten in het assortiment opgenomen:

Geekvape Aegis Boost

De Geekvape Aegis Boost is een relatief compact en licht pod-systeem dat gebruik maakt van een 1.500 mAh batterij. Door het compacte formaat heeft de vape een maximale output van 40watt.

Het batterijgedeelte is vervaardigd uit zink-aluminium en afgewerkt met hoogwaardig leer waardoor de vape stof-,water- en stootvrij is. 

Daarnaast is vervangen van de coil en bijvullen van e-liquid zeer eenvoudig waardoor het gebruikersgemak hoog is. In het startersetje zitten twee verschillende coils meegeleverd waarmee je MTL (mouth-to-lung) of DL (direct-lung) kunt inhaleren.

Geekvape Aegis Mini

De Geekvape Aegis Mini is een complete starterset die bestaat uit de Aegis Mini boxmod en Ceberus Mini clearomizer. 

Net als de Aegis Boost is de Aegis Mini boxmod vervaardigd uit zink-aluminium en hoogwaardig leer waardoor ook dit model stof-,water- en stootvrij is. Het model maakt gebruik van een interne 2200 mAh batterij die een maximale output biedt van 80watt.

De boxmod biedt de mogelijkheid om zowel in VW (variable wattage) als in diverse TC (temperature control) modi te dampen. 

De Ceberus Mini clearomizer is een tank met een maximale inhoud van 2ml die gebruikt maakt van Super Mesh X2 coils. De coils hebben een Ohm-waarde van 0.2 of 0.3 Ohm waardoor je voornamelijk DL (Direct Lung) dampt met deze clearomizer.

Vragen over Geekvape?

Mocht je nog vragen hebben over de producten van Geekvape of over het merk Geekvape zelf? Vraag het gerust aan onze klantenservice, wij helpen je graag!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-