E vloeistof

E-liquidmania is al jaren een toonaangevende website om je e vloeistof te kopen. Wekelijks worden er merken en nieuwe smaken toegevoegd. Tevens is het de plek om je aroma’s en base in te slaan. Maar waar moet je nu op letten bij het kopen van een e-vloeistof?

E-vloeistof kopen uit verschillende landen

Elektronische sigaretten komen van oudsher voornamelijk uit Azië. Gezien de eerste productie daar plaats vond, kwamen daar ook de eerste e-liquids vandaan. Tegenwoordig zijn er nog steeds Aziatische e-vloeistof merken die de moeite waard zijn om te bekijken. De smaken worden doorgaans gekenmerkt door hun lage prijs en de eenvoud van smaken. Je vindt bij deze merken bijvoorbeeld fruit- of tabakssmaken.

E-liquids uit Amerika staan bekend om de gelaagdheid en de typerende gourmet smaken. Dit zijn smaken die erg romig zijn. Bij Europese producenten vind je ook gelaagde smaken, maar dan vaker aan de lichtere kant van het spectrum. Denk hierbij aan combinaties van fruit en mint. Het is erg persoonlijk welke smaak je kiest en vaak is het een kwestie van proberen.

E-vloeistof zelf mengen

Sinds enige tijd bestaat er ook de mogelijkheid om je e-vloeistof zelf te mengen. Dit gebeurt op basis van een aroma. Deze aroma voeg je samen met een base. Hierdoor ontstaat in feite een kant en klare e-liquid. De base is verkrijgbaar in verschillende PG en VG verhoudingen en in verschillende nicotine gehalten zodat je precies tot de vloeistof kunt komen die voor jou perfect is. Let hierbij wel altijd goed op de mengverhouding die de producent van het aroma aangeeft. Zo krijg je nooit een te sterke of te slappe e-vloeistof van smaak.

PG overgevoeligheid

Een klein deel van de mensen dat een e-vloeistof koopt blijkt overgevoelig te zijn voor PG. Dit kan resulteren in een vervelend gevoel in je mond. Voor deze mensen raden wij aan om een vloeistof te kopen die volledig op basis is van VG. Alle 100% VG e-liquids vind je hier.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-