Base met nicotine kopen

Wil je een base met nicotine kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende soorten bases die al nicotine bevatten. De base met nicotine worden ook wel nicotineboosters genoemd.

Verder is het ook mogelijk om een base te kopen zonder nicotine en deze vervolgens zelf nog toe te voegen. Aan jou de keuze!

Wat is een base?

Een base is een vloeistof die de basis vormt van een e-liquid. Meestal heeft de base een neutrale smaak van zichzelf en het bestaat uit een combinatie van PG en VG. 

Wat is PG?

PG staat voor propyleen glycol en is een van de bestanddelen van een e-liquid. PG is een sterke smaakdrager en biedt het zogeheten keelgevoel (throathit). De throathit is het gevoel wat je ook ervaart tijdens roken van traditionele tabak.

Wat is VG?

VG is een afkorting voor vegetable glycerine en zorgt in tegenstelling tot PG voor een zachtere dampervaring en biedt volle damp. Daarnaast is VG dikker van structuur ten opzichte van PG.

Vape base met nicotine kopen

Vape base kun je bij EliquidMania met nicotine kopen. De zogeheten nicotineboosters zijn te verkrijgen in verschillende nicotinewaardes en diverse PG/VG verhoudingen. Alle varianten zijn verpakt in 10ml flesjes waarbij de maximale nicotinewaarde 20mg bedraagt.

De verhoudingen PG/VG lopen uiteen van 100% PG tot 100% VG. Zo is voor iedere damper een vape base met nicotine te koop.

Kan ik grotere flessen base met nicotine kopen?

Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om grotere flessen vloeistof te kopen. Dit geldt ook voor flessen base met nicotine. Alle vloeistoffen die wij bij E-liquidMania verkopen zitten in flesjes van 10ml.

E-liquidMania en de tabakswet

Zoals je mogelijk weet vallen al onze producten onder de tabakswet.
Dit houdt in dat alle producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitseisen die gesteld worden aan e-liquid en e-sigaret fabrikanten.

Daarnaast stelt de tabakswet sinds 1 juli 2019 dat alle vloeistoffen die geschikt zijn om te dampen in verpakkingen zitten van maximaal 10ml met een maximum nicotinewaarde van 20mg.
Dit geldt voor alle kant-en-klare e-liquids, nicotineboosters als base zonder nicotine.

Base zonder nicotine kopen

Naast base mét nicotine is het ook mogelijk om base zonder nicotine te kopen.
Base zonder nicotine kan gebruikt worden om zelf je e-liquids te maken of kant-en-klare liquids te verdunnen. Het verdunnen van e-liquids kan gewenst zijn als de gebruikte smaak te sterk aanwezig is.

Base varianten die te koop zijn bij EliquidMania:
  • 50/50 PG/VG: Geschikt voor kleine en middelgrote clearomizers en biedt een sterke smaakbeleving. De dampproductie is gemiddeld
  • 30/70 PG/VG: Geschikt voor middelgrote en grote clearomizers en biedt een gemiddeld smaakbeleving. De dampproductie is relatief groot
  • 0/100 PG/VG: Geschikt voor grote clearomizers en biedt een zachte smaakbeleving. De dampproductie is zeer groot

Zelf een liquid maken

Je kunt een kant en klare liquid kopen, maar je kunt ook zelf een liquid maken. Dit kan met een base met nicotine of met een base zonder nicotine. Wij hebben een compleet assortiment van allerlei soorten bases met nicotine en liquids geschikt voor de meeste e-sigaretten.

Vragen over base met nicotine kopen?

Wil je meer informatie over het kopen van een base met nicotine of het maken van een liquid? Neem dan contact met onze klantenservice op en wij helpen je verder!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-