Justfog

Justfog is een fabrikant van elektronische sigaretten die haar producten verscheept over de hele wereld. Het bedrijf is opgericht in 2009 en heeft sinds die tijd 46 landen bereikt in Europa, Noord en Zuid-Amerika, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Oceanië.

E-sigaret

Clearomizer

Coil

Pod

Oplader

Drip Tip

Pods

Kwaliteit van Justfog

Justfog is een Zuid-Koreaans bedrijf waar ook het hoofdkantoor gevestigd is. Vanuit het hoofdkantoor worden de diverse afdelingen aangestuurd waaronder de ontwikkelingsafdeling. De ontwikkelingsafdeling is voornamelijk verantwoordelijk voor de vernieuwing op productniveau om de kwaliteit blijvend te verbeteren. De kwaliteitsverbetering is inmiddels voor miljoenen gebruikers zicht en-merkbaar geworden.

Producten van Justfog

Justfog biedt voornamelijk producten aan die geschikt zijn voor MTL (mouth-to-lung) dampers. De producten maken veelal gebruik van coils waarbij de Ohm waarde 1.0 of hoger is. Door de hogere weerstand is de dampproductie wat geringer waardoor je subtiele en strakkere dampervaring ervaart. 

Naast coils met een hogere weerstand maakt Justfog voornamelijk gebruik van ingebouwde batterijen voor haar producten. Door hier gebruik van te maken zorgen ze ervoor dat het gebruiksgemak optimaal is. Dit is voornamelijk voor beginnende dampers erg prettig.

Justfog Compact 14

Bij E-liquidMania hebben wij een aantal startersets van Justfog in het assortiment opgenomen, waaronder de Justfog Compact 14. Wat de naam al een beetje doet vermoeden is dit een compacte e-sigaret met een ingebouwde 1500mAh batterij. Daarnaast is de e-sigaret uitgevoerd met de Justfog Q14 clearomizer. Deze clearomizer maakt gebruik van de Justfog 14 Cotton coils, deze coils worden voor verschillende modellen van Justfog gebruikt.

Justfog Q16 Pro

De meest recent toegevoegde vape van Justfog is de Q16 Pro. Deze e-sigaret is de laatste opvolger van de Justfog Q16. De Justfog Q16 Pro is in 2019 aan het assortiment toegevoegd en verschilt ten opzichte van zijn voorganger door het vul-mechanisme. De Pro variant kan via de bovenzijde worden gevuld. Dit vereenvoudigt het bijvullen van e-liquid aanzienlijk.

Justfog Q16 e-sigaret

De Justfog Q16 e-sigaret is een vape die voornamelijk bij beginnende dampers bekend is. De Justfog Q16 e-sigaret maakt ook gebruik van een interne batterij die verstelbaar is in voltage waardoor je een koelere of warme dampervaring kunt instellen. 

De starterset wordt compleet aangeboden inclusief de Justfog Q16 clearomizer. Ook maakt deze clearomizer gebruik van de Justfog 14 Cotton coils. Het bijvullen van de clearomzier gaat via de onderzijde en de luchttoevoer kan naar wens worden bijgesteld. Zo kun je de e-sigaret volledig naar eigen smaak afstellen.

Justfog Coils

Zoals eerder benoemd maakt Justfog voornamelijk coils die geschikt zijn om MTL (mouth-to-lung) mee te dampen. Momenteel bieden wij van E-liquidMania de Justfog 14 Cotton coils aan in twee verschillende Ohm waardes. Zo kun je variëren in dampervaring. 

De coils maken gebruik van kanthal draad waardoor de opwarmtijd relatief kort. Daarnaast heeft Justfog ervoor gekozen om 100% organisch katoen te gebruiken om de levensduur en smaakbeleving optimaal te maken.

De Justfog 14 cotton coils zijn geschikt voor diverse modellen. Benieuwd of jouw Justfog vape dezelfde coils gebruikt? Klik dan hier!

Welke e-liquid kan in mijn Justfog vape?

De Justfog vapes zijn veelal geschikt om MTL te dampen. Zodoende raden wij aan om e-liquids te gebruiken waarvan de VG (Vegetable Glycerine)-waarde niet heel hoog is. VG is namelijk een stroperige vloeistof welke minder goed overweg gaat met coils die een Ohm waarde hebben van 1.0 of hoger. Veel gebruikte e-liquids in de Justfog vapes hebben een VG-waarde van 60 of lager.

Visie van Justfog

De visie van Justfog is een alternatief te bieden voor de 1 miljard volwassenen die gebruik maken van traditionele tabak. 
De volledige visie vindt je op de website van Justfog: http://justfog.com/about-us/justfog.php

Vragen over de producten van Justfog?

Wil je meer weten over de producten van Justfog? Of ben je benieuwd of jouw e-liquids geschikt zijn voor de e-sigaretten van Justfog? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met alle vragen.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-