Coil Justfog

Op zoek naar een coil van Justfog? Die vind je bij E-liquidmania! Wij hebben een groot aanbod aan e-liquids en bijbehorende benodigdheden zoals e-sigaretten en andere hardware. Ook voor coils van andere merken ben je bij ons aan het juiste adres. Deze coils zijn geschikt voor verschillende types e-sigaretten en clearomizers. Bekijk onze webshop en vind de producten naar jouw keuze.
Justfog 14 Cotton (Q16) coils (5 stuks)
Justfog 14 Cotton (Q16) coils (5 stuks)
Wattage

Wat is een coil?

Een coil is een belangrijk onderdeel van de elektrische sigaret. Deze zorgt namelijk deels voor de verdamping van de e-liquid. Hoe lager de weerstand is die de coil heeft, hoe heter hij wordt en hoe meer damp er wordt geproduceerd. Je kunt onder andere een coil van het merk Justfog kopen.

Welke coil heb ik nodig?

Het soort coil dat je nodig hebt hangt af van de e-sigaret of clearomizer die je hebt. Een coil past meestal namelijk maar in één soort product. Verder geeft de ene coil bijvoorbeeld ook meer of juist minder damp af dan de andere coil. De regel is dat coils met een Ohm waarde van 1.0 of lager meer damp afgeven dan coils met een hogere Ohm waarde.

De Justfog 14 Cotton coils zijn onder andere geschikt voor de Justfog Q16 clearomizer, die standaard wordt meegeleverd bij de Justfog Q16 e-sigaret.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste coil van Justfog of van een ander merk? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Onderhoud coil Justfog

Er valt niet veel onderhoud te doen aan coils, onder andere van het merk Justfog. Toch kun je rekening houden met kleine zaken om de levensduur een beetje te verlengen. Zorg er ten eerste voor dat bij het opnieuw vullen van je clearomizer, de coil eerst goed doorweekt raakt voordat je deze afvuurt.

Verder kun je de coil nog proberen schoon te spoelen met lauw of heet water als hij is aangekoekt door e-liquid. Dit heeft niet altijd effect, maar het valt wel te proberen. Laat hem na het schoonspoelen nog minstens 24 uur drogen voordat je hem weer opnieuw gebruikt.

Meer weten over coils van Justfog?

Heb je nog vragen over coils of over onze andere producten? Stel je vraag gerust aan de klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen. Jouw Justfog coil vind je bij Eliquidmania!

Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-