Esigaret

De esigaret, ook wel elektronische sigaret of e-sigaret genoemd, is bedoeld als alternatief voor het analoog roken van sigaretten of shagtabak. De esigaret bestaat heel simpel gezegd uit een batterij, clearomizer en coil.

E-liquidmania heeft verschillende soorten esigaretten in haar assortiment, inclusief de bijbehorende coils, clearomizers en andere accessoires. Deze esigaretten zijn van verschillende merken.

Verschillen bij de esigaret

Er zijn verschillende soorten esigaretten beschikbaar. Welke het meest bij jou past, is mede afhankelijk van jouw specifieke wensen, eisen en niet geheel onbelangrijk; jouw budget.

Wanneer je bijvoorbeeld een beginner bent, is het vaak fijn om voor een esigaret te gaan die zonder knopje of instelmogelijkheden werkt. Wanneer je juist wat meer ervaring hebt met een esigaret, is het verstandig om er een te kiezen met wat meer instelmogelijkheden en verschillende soorten coils.

Weet je niet goed welke esigaret het beste bij jou past en welke je moet nemen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij geven jou graag een passend advies met bijbehorende uitleg.

Coils en pods voor de esigaret

Naast de esigaret heeft Eliquidmania ook de bijbehorende coils, pods en andere accessoires in het assortiment. Een coil of pod dien je af en toe te vervangen, aangezien deze tijdens het gebruik van de esigaret zal slijten.

De coil of pod van de esigaret is aan vervanging toe als hij wat vies begint te smaken, of wanneer er bijna geen damp meer wordt gegenereerd. Dit is meestal tussen de één en drie weken.

Meer weten over de esigaret?

Heb je nog meer vragen over de esigaret of andere producten uit ons assortiment? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice.
Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-