E-sigaret kopen

E-sigaret kopen, maar je weet niet waar? Bij E-liquidmania ben je uiteraard aan het juiste adres. Onze klantenservice staat de hele week van negen tot vijf voor je klaar om je van passend advies te voorzien en je te helpen bij het maken van de juiste keuze wanneer je een e-sigaret wilt kopen.

E-sigaret kopen, toen en nu

Rond het jaar 2000 was het voor het eerst mogelijk om een e-sigaret te kopen. De apparaten van toen hadden het uiterlijk van een sigaret. Doordat de apparaten wat klein waren, was de batterij-inhoud ook niet erg groot waardoor je de e-sigaretten die te koop waren niet lang kon gebruiken gedurende een dag.

Al snel volgden de eerste modellen waarbij de e-liquid vervangen kon worden, waardoor je niet steeds een volledig nieuwe e-sigaret of (niet hervulbare) cartridges hoefde te kopen. Dit zorgde voor een revolutie in de branche van elektronische rookwaren. De modellen die destijds op de markt kwamen, waren ook voorzien van een zogenaamde cartridge, een plastic buisje wat bijgevuld kon worden.

Door de vraag vanuit de klant naar onder andere een grotere tankinhoud en een makkelijker te vullen systeem werd de clearomizer geïntroduceerd. Hierdoor kwamen de huidige systemen op de markt. Bij Eliquidmania kun je dit type e-sigaret uiteraard ook kopen.

De e-sigaret en e-liquid

De eliquid die je nodig hebt bij deze type e-sigaret om te kunnen dampen, is verkrijgbaar in alle mogelijke smaken bij E-liquidmania. Zo kun je kiezen uit smaakcategorieën zoals tabak, fruit en menthol. Hierdoor is er voor iedereen een passende e-liquid te vinden.

Kom je er even toch niet uit? Stel dan ook deze vraag aan een van onze klantenservice medewerkers. Ze helpen je graag opweg. Alle bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur worden gedaan, heb je de volgende dag al in huis!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-