Welke e sigaret moet ik kopen

Wanneer je wilt beginnen met dampen heb je verschillende producten nodig. Het belangrijkste onderdeel hiervan betreft de e sigaret. En dan is natuurlijk de vraag; welke e sigaret moet ik kopen?

De keuze van een e sigaret hangt af van verschillende factoren. Een hele belangrijke afweging die er gemaakt dient te worden is de manier van dampen die je wilt hanteren. Bij het kopen van e sigaretten kun je kiezen voor 2 verschillende manieren van inhalatie. Dit is namelijk MTL (mouth-to-lung) en DL (direct lung). Als de manier van dampen bekend is heb je al een goed idee welke e sigaret er gekocht kan worden.

Moet ik een MTL of DL e sigaret kopen?

De keuze bij de aanschaf van een e sigaret wordt grotendeels bepaald of je MTL of DL wilt dampen. Waneer je graag de ervaring wilt ervaren zoals met de ‘analoge’ sigaret adviseren wij om dezelfde manier van inhaleren te hanteren namelijk MTL. Hierbij wordt de damp vacuüm in de mond geïnhaleerd en daarna over de longen gedampt.

Wanneer je liever een andere manier van dampen wilt hanteren en meer damp wenst kun je kiezen om DL te dampen, dit is erg te vergelijken met het roken van een waterpijp.

Welke e liquid moet ik kopen voor mijn e sigaret?

Als je uiteindelijk een e sigaret hebt uitgekozen wil je ook nog een bijpassende e liquid. Wanneer je gebruik wenst te maken van een MTL e sigaret betreffen dit vaak wat kleinere modellen die minder luchttoevoer bevatten.

Bijpassende liquids zijn er in veel verschillende smaken te verkrijgen, ons advies gaat voor MTL varianten uit naar liquids met een maximale VG (vegetable glycerine) waarde van 60. Bij DL varianten is de PG (propylen glycol) minder van belang omdat je meer dampproductie wenst. Voor deze modellen adviseren wij dan ook liquids die een hogere VG waarde dan 50 bevatten.

Meer weten over welke e sigaret je moet kopen?

Wil je meer informatie over het kopen van een e sigaret? Of ben je benieuwd naar alle e liquids? Vraag het direct na bij onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-