Smoker kopen

Een smoker kopen? Een smoker wordt ook wel een e-sigaret, vape of elektronische sigaret genoemd. In het apparaat wordt vloeistof, ook wel e-liquid genoemd, omgezet in damp, welke je kunt inhaleren.

Bij E-liquidmania vind je verschillende e-sigaretten die geschikt zijn voor gebruik met e-liquids (met én zonder nicotine).

Waarom een smoker aanschaffen? 

 Veel mensen kopen een smoker als alternatief voor het roken, om toch nicotine binnen te krijgen, met als doel het nicotinegehalte naar verloop van tijd af te bouwen.

Waar moet ik rekening mee houden

Er zijn verschillende soorten smokers, om de verschillende wensen van dampers (het gebruik van een e-sigaret wordt ook wel dampen genoemd) tegemoet te komen.

Zo zijn er bijvoorbeeld 2 manieren van dampen:
  • MTL (Mouth-to-Lung): Bij deze manier van dampen inhaleer je de damp via een vacuüm in je mond, zoals dit ook bij sigaretten vaak gebeurd.
  • DL (Direct Lung): Bij Direct Lung damp je direct naar je longen. Je inhaleert hierbij de damp sneller naar binnen, waardoor je ook langere hijsen kunt nemen. Deze manier van dampen is vergelijkbaar met het gebruik van een waterpijp.
In de regel zijn deze twee manieren van dampen van elkaar te onderscheiden door middel van de Ohmwaarde van de gebruikte coils* in een e-sigaret.

*Een coil is een cruciaal onderdeel van de e-sigaret. Dit gedeelte in de e-sigaret zet de vloeistof om in damp. Dit is vaak een cilindervormig buisje waar katoen in zit. Dit katoen absorbeert de e-liquid. Om het katoen heen zit een gloeidraadje, welke het katoen verwarmt en zo de liquid in het katoen omzet in damp.

Meer weten?

Kunnen we je helpen met kiezen van een smoker voor het gebruik met e-liquids? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je andere vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-