SMOK kopen

Wil jij producten van het merk SMOK kopen? Dan ben je bij E-liquidmania aan het goede adres! Het Chinese merk SMOK staat bekend om het produceren van innovatieve producten van hoge kwaliteit. Wist je dat ons moederbedrijf Diamond Flavours officieel partner is van SMOK?

Het merk SMOK

Het merk SMOK (officieel SMOKTECH) is opgericht in 2010 als onderdeel van IVPS Technology Co Limited.

In de korte tijd dat het merk bestaat is SMOK inmiddels uitgegroeid tot een begrip als het om e-sigaretten gaat. Met hun innovatieve producten, die garant staan voor grote wolken, is het merk met name geliefd bij de zogenaamde ‘cloudchasers’ (cloudchasers dampen het liefst zo groot mogelijke wolken).

De producten van SMOK

In het assortiment van SMOK vind je veel verschillende soorten producten terug. Naast de complete e-sigaret-sets, produceert SMOK ook clearomizers, coils en boxmods. SMOK onderscheidt zich van de concurrentie door smaakvolle designs, die vaak niet alledaags zijn.

Zo produceren ze onder andere de penvormige SMOK Stick V8 Baby. Deze krachtpatser is relatief draagbaar, zonder hierbij in te leveren op de dampontwikkeling. De perfecte starter set voor de beginnende damper die op zoek is naar veel damp.

Ook bij gevorderde dampers is deze e-sigaret erg in trek. Zelfs de dikkere Shake & Vape e-liquids, met een hoog VG gehalte, damp je met gemak weg in de SMOK Stick V8 Baby.

De SMOK TFV8 Baby clearomizer is inmiddels ook een begrip in de Europese dampwereld. Een erg bekende clearomizer, die ook wel ‘het kleine broertje van de TFV8’ wordt genoemd. Met de M2 coils staat ook deze veelzijdige tank garant voor grote volle dampwolken!

Nog vragen?

Kunnen we je helpen met informatie over de producten van SMOK, of zoek je bijvoorbeeld een voor jou geschikte e-liquid om te gebruiken in jouw SMOK product? Neem dan snel contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag verder met al je vragen over e-sigaretten, e-liquids en toebehoren.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-