Rookpen kopen

Als je wilt proberen te stoppen met roken ga je opzoek naar alternatieven die in dit proces kunnen helpen en kun je bijvoorbeeld een rookpen kopen.

De rookpen is een alternatief voor de analoge sigaret. In plaats van het verbranden van tabaksbladeren zorgt de rookpen ervoor dat er een vloeistof wordt verhit en kan worden geïnhaleerd. Naast de naam rookpen wordt het apparaat ook wel e sigaret of vapor genoemd. 

Waarom een rookpen kopen?

Een rookpen kan worden aangeschaft om dezelfde handeling te kunnen hanteren wanneer je wenst te stoppen met roken. Daarnaast heb je met een rookpen nog de mogelijkheid om gebruik te maken van vloeistoffen met nicotine. De nicotine in vloeistoffen zijn in meerdere sterktes te verkrijgen waardoor er de mogelijkheid is om stapsgewijs de sterkte af te bouwen.

Welke rookpen past bij mij?

Wanneer je bij E-liquidmania opzoek gaat naar rookpennen ofwel e sigaretten zie je dat er verschillende varianten te verkrijgen zijn. De verschillen zijn onder te verdelen in het formaat en inhalatie manier. Er zijn modellen verkrijgbaar die een penvormig uiterlijk hanteren en apparaten die er eerder uitzien als een soort doosje dit worden ook wel box-mods genoemd.

Een penvorming model zoals de Hexa heeft qua eigenschappen veel weg van het roken aan een sigaret. Mocht je liever een andere ervaring wensen kan er uitgeweken worden naar een box-mod model. Een box-mod is meer te vergelijken met het roken van een waterpijp en zorgt voor meer damp.

Welke vloeistof past in mijn rookpen?

Als er keuze is gemaakt welke rookpen passend is, dient er nog een aansluitende vloeistof worden gekozen. Een penvormig model geeft normaal gesproken minder damp en wordt gebruikt voor de throathit die ook bij roken van toepassing is. Hierbij kun je kiezen voor vloeistof met een hogere waarde PG (Propyleen Glycol). PG zorgt namelijk voor een redelijke dampproductie, maar is zeer smaakdragend en geeft meer de kriebel in de keel.

Wanneer een box-mod model beter aansluit op je wensen kun je kiezen voor een vloeistof met meer VG (Vegetable Glycerine). VG zorgt namelijk voor een grote dampproductie en is wat zachter in de keel. Dit is voor velen wat prettiger vanwege de hoeveelheid damp die geïnhaleerd wordt bij een box-mod.

Meer weten over het kopen van een rookpen?

Wil je meer informatie over het kopen van een rookpen of e sigaret? Of ben je benieuwd naar alle andere e liquids? Vraag het direct na bij onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-