Liquid smoker

Goed, je bent zover gekomen dat je je bent gaan oriënteren op het gebied van een liquid smoker, ook wel e-sigaret genoemd. Maar welke liquid smoker past bij jou? Door het ruime aanbod zowel on- als offline kan het lastig zijn om een gedegen keuze te maken. Het is belangrijk om op verschillende dingen te letten tijdens de aanschaf van een nieuwe liquid smoker. In de tekst hieronder gaan we je proberen te helpen om die keuze net iets makkelijker te maken.

Het uitzoeken van de liquid smoker zelf

Zoals eerder vernoemd wordt een liquid smoker normaal gesproken een e-sigaret genoemd. Het is bij het selecteren van een dergelijk apparaat belangrijk om te kijken naar wat je er precies mee wil gaan doen. In de regel zijn er tegenwoordig voor starters drie verschillende typen apparaten.

Het kleinste en nieuwste apparaat op de markt is een e-sigaret op basis van een zogenaamd POD-systeem. Het apparaat is handzaam en gemakkelijk mee te nemen en geeft een goed keel gevoel, ook wel throathit genoemd. Hierna komen de bekende penvormige e-sigaretten. Deze hebben een goede batterijduur en zijn doorgaans gemakkelijk in gebruik.

De derde en grootste categorie bestaat uit BOX-Mods. Deze vierkante liquidsmokers hebben vaak een verwisselbare batterij met veel power waardoor er grote wolken damp mee geblazen kunnen worden.

De vloeistof in minstens net zo belangrijk

Heb je je e-sigaret uitgezocht, dan is het belangrijk om te kijken naar een vloeistof, ook wel e-liquid genoemd.

Hierbij is naast smaak, het nicotine gehalte een doorslaggevende factor. Hoe sterker je e-sigaret in power is, hoe minder nicotine je nodig hebt om verzadigd te raken. Koop je bijvoorbeeld een BOX-Mod als liquid smoker, dan is een vloeistof van 6 milligram vaak al voldoende.

Kom je er even niet uit? Vraag dan gerust onze klantenservice om hulp. We staan iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar met advies.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-