Kruidensigaret kopen

Een kruidensigaret kopen, doe je omdat het een alternatief is voor de ‘normale’ sigaret. Een kruidensigaret heb je in meerdere varianten. Er zijn kruidensigaretten verkrijgbaar die gecombineerd worden met tabaksbladeren om een extra smaak toe te voegen, echter is er ook een kruidensigaret die je kunt kopen die enkel bestaat uit een bepaald kruid zoals kruidnagel of maïsbladeren.

Mensen die een kruidensigaret kopen doen dit vaak vanuit een financiële redenatie. Kruidensigaretten die je kunt kopen zonder tabak worden namelijk verkocht zonder accijnzen. Ook zijn er mensen die een kruidensigaret kopen vanuit gezondheidsredenen, echter komen er nog steeds schadelijke stoffen vrij zoals teer bij het roken van mais of sla.

Alternatief voor het kopen van een kruidensigaret?

Bij E-liquidmania bieden wij alternatieven aan voor sigaretten en dus ook voor het kopen van een kruidensigaret. Wij bieden namelijk de e-sigaret aan als alternatief voor het roken van tabak, dit in combinatie met e-liquids die bijvoorbeeld een tabakssmaak hebben.

Ook voor degene die graag een kruidensigaret gebruiken, hebben wij ook ontzettend veel e-liquids met een ander smaakje dan tabak. Denk bijvoorbeeld aan de zoete en fruitige e-liquids.

Verschil tussen eliquids en een kruidensigaret?

Waar een kruidensigaret ook echt de vorm heeft van een sigaret hoeft dit bij het gebruik van een e-sigaret niet van toepassing te zijn. Deze zijn in verschillende types te verkrijgen zoals je bij Eliquidmania kunt zien bij hardware.

Daarnaast bevat een kruidensigaret vaak geen nicotine omdat dit alleen voorkomt in tabaksbladeren, in e-liquids is dit wel mogelijk als dit wenselijk is. Al zijn alle eliquids ook te verkrijgen zonder nicotine.

Meer weten over de kruidensigaret kopen?

Wil je meer informatie over het kopen van een kruidensigaret of ben je juist benieuwd naar alternatieven? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-