E-smoker kopen

Een e-smoker kopen doe je natuurlijk gemakkelijk en snel bij E-liquidmania. Maar waar moet je op letten bij een e-smoker kopen? Bij Eliquidmania maken we het je graag makkelijk en helpen we je graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

E-smoker kopen, vandaag besteld is morgen in huis

Leveringsnelheid is erg belangrijk bij E-liquidmania, daarom proberen wij bij iedereen die een e-smoker wil kopen zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bestel je op een werkdag voor vijf uur? Dan wordt hij de volgende dag al geleverd! Daarnaast zitten we tijdens kantoortijden altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Welke e-smoker past bij mij?

Elke e-smoker of e-sigaret is net weer wat anders. Daardoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Over het algemeen wordt er tegenwoordig onderscheid gemaakt tussen Mouth to Lung, of Direct Lung.

Het Mouth to Lung hijsen ken je van de normale sigaret. Je laat de damp eerst in de mond komen alvorens hem over je longen te heisen. De Direct Lung ken je dan weer van de waterpijp. Je ademt direct in. Hierdoor krijg je grote wolken damp.

Daarnaast heeft iedereen andere wensen wat betreft het uiterlijk en het design. Kies je voor een kleiner en handzamer model, dan betekent dit vaak dat de batterij iets minder krachtig zal zijn.

Verwisselbare batterij en levensduur

Een ander groot verschil wanneer je een e-smoker gaat kopen is of de e-sigaret gebruik maakt van een verwisselbare batterij of niet. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van een 18650 batterij. Dit kan handig zijn, want mocht de batterij-capaciteit afnemen dan kun je eenvoudig een nieuwe batterij aanschaffen inplaats van dat je meteen een hele nieuwe e-smoker hoeft te kopen.

Meer weten over een e-smoker kopen?

 Stel gerust al je vragen aan onze klantenservice. Zij staan voor je klaar met passend advies.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-