E sigaret waar te koop?

E sigaret waar te koop? Deze vraag kan kort en krachtig beantwoord worden met: Bij E-liquidmania natuurlijk! Buiten ons assortiment e sigaretten, vind je bij ons meer dan 400 verschillende soorten e-liquids.

Waar op letten bij de koop van een e sigaret?

E sigaretten zijn er in verschillende vormen en maten. Omdat er zoveel aanbod is, met zoveel verschillende dingen waar je op dient te letten bij de aanschaf, kan het voor beginnende dampers erg lastig zijn om hier een keuze in te maken.

Zo is het belangrijk om te weten of je een e sigaret wil, welke je direct naar je longen dampt, of liever een model waarbij je inhaleert via een vacuüm in je mond.

Daarnaast is het ook goed om te weten voor welke e-liquids de e-sigaret geschikt is.
Iedere e-liquid bestaat uit een bepaalde verhouding PG en/of VG, waarbij PG zorgt voor de smaakintensiteit en de kriebel in je keel. VG zorgt voor de hoeveelheid damp en is dikker dan PG. De dikkere liquids (met een hogere VG waarde), zijn niet voor alle modellen geschikt en vice versa.

Mocht je twijfelen bij de aanschaf van jouw e sigaret, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice! Wij helpen je graag verder om een passend apparaat te vinden, welke geschikt is voor jou.

E sigaret kopen?

Ons assortiment bestaat uit meerdere soorten e sigaretten!
Zo hebben we een startersset voor zowel beginnende dampers, als sets voor de meer ervaren dampers.

Meer weten?

Wil je graag meer advies bij de aankoop van een e sigaret, of wil je weten of jouw e sigaret geschikt is voor gebruik met een bepaalde vloeistof? Wij helpen je graag verder via onze klantenservice!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-