18650 kopen

Wil jij een 18650 batterij kopen? Dit type batterijen wordt veel gebruikt in e-sigaretten met een verwisselbare batterij. Deze krachtige batterijen kunnen een verschillend mAh vermogen hebben waardoor de gebruiksduur per oplaadbeurt kan verschillen. Hoe hoger het mAh gehalte, hoe langer je kan dampen met één 18650 batterij gedurende de dag. Een 18650 batterij kopen heeft dus alleen zin wanneer je in het bezit bent van een e-sigaret met een verwisselbare batterij.

Welk merk 18650 batterij kan ik het beste kopen?

De 18650 batterijen worden gebruikt in meerdere type apparaten. Hierdoor maken de grote tech-merken ook dit soort type batterijen. Je kunt er bij deze merken vanuit gaan dat de kwaliteit goed is. Besluit je een 18650 batterij te kopen van een van deze merken, dan koop je dus een batterij van een gerenommeerd electronica merk.

Het opladen van een 18650 batterij

Bij E-liquidmania adviseren we altijd om de batterijen op te laden met behulp van een externe oplader. Dit maakt aan de ene kant het opladen veiliger en aan de andere kant zal je MOD of e-sigaret met verwisselbare accu minder snel slijten. Dit komt omdat de USB-oplaadpoort op je MOD of e-sigaret doorgaans een fragiel onderdeel is. Wanneer de USB-poort intensief wordt gebruikt kan deze naar verloop van tijd uitvallen of mankementen gaan vertonen en dat zou erg jammer zijn, gezien je ook wel eens een update kan draaien via de USB-poort.

Je kunt hierbij kiezen uit meerdere merken. Je vindt alle producten om een 18650 batterij te kopen op onze website.

Hulp bij een 18650 kopen

Ben je er nog niet helemaal zeker van welke 18650 batterij je wilt kopen? Vraag het dan aan onze klantenservice. Wij staan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-