Sigaretten zonder nicotine

Zoals de meeste mensen wel weten is het verslavende stofje in sigaretten de nicotine. Sigaretten zonder nicotine is alleen mogelijk als er geen gebruik gemaakt wordt van tabaksbladeren, nicotine zit namelijk in de tabaksbladeren.

Er zijn sigaretten beschikbaar die worden aangeduid als ‘nicotinevrij’. Deze sigaretten hebben een gemodificeerde vorm van tabak, echter zal er toch een minimale afgifte van nicotine aanwezig zijn. Daarnaast bevatten deze sigaretten nog steeds koolmonoxide en teer.

Wanneer je wenst te stoppen met roken is het prettig als er een alternatief bestaat die dit stofje niet bevat. Dit is mogelijk als je gebruik wilt maken van een e-sigaret. E-sigaretten maken namelijk gebruik van eliquids. En bij eliquids is er de keuze of je gebruik wilt maken van een nicotine waarde of juist nicotine vrij wilt dampen.

Een alternatief voor sigaretten zonder nicotine?

Zoals eerder aangegeven bestaat er tegenwoordig een alternatief voor sigaretten zonder nicotine. Dit alternatief betreft een e sigaret die in plaats van tabak gebruik maakt van e liquids. E-sigaretten zijn bij E-liquimania er in verschillende vormen en varianten te verkrijgen.

Daarnaast zijn er ook varianten beschikbaar die meer damp produceren. In beide modellen wordt eliquid verdampt. De vloeistoffen zijn in verschillende smaken te verkrijgen en in verschillende nicotine waarde maar uiteraard ook nicotinevrij.

Voordelen van dampen zonder nicotine.

Als er een poging wordt gedaan om te stoppen met roken is het fijn als er geen nicotine aan te pas hoeft te komen. Doordat je nicotinevrij kunt dampen blijft enkel de handeling over die de drang naar een sigaret kan oproepen. Daarnaast is het prettig als er geen verslavend stofje aanwezig is. Dit kan bevorderlijk werken in het proces van stoppen met roken.

Meer weten over e sigaretten zonder nicotine?

Wil je meer informatie over e sigaretten zonder nicotine? Vraag het direct na bij onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-