Nicotine Salt

Nicotine Salt is een puurdere vorm van nicotine in tegenstelling tot de reguliere (Free Base) variant. Nicotine Salt is de natuurlijke staat van nicotine in het tabaksblad. De basis van Nicotine Salt is het zout van het binnenste van de tabaksbladeren.

Voordelen van Nicotine Salt

Wat is het voordeel ten opzichte van reguliere nicotine die in de meeste e-liquids wordt aangetroffen?
  • De opname van nicotine wordt sneller opgenomen: over het algemeen lijken Nicotine Salts in combinatie met het juiste apparaat sneller nicotine in het bloed te krijgen. Hierdoor lijkt deze ervaring meer op het gevoel wat de analoge sigaret biedt.
  • Je hebt geen krachtig apparaat nodig: Nicotine Salt liquids zijn het best te dampen met een lage wattage (niet sub-ohm).
  • Nicotine Salt liquids hebben een langere houdbaarheidsdatum: Nicotine Salts zijn stabieler dan reguliere nicotine, wat betekent dat Nicotine Salt liquids langer meegaan zonder dat de nicotine degradeert.
  • Nicotine Salt heeft minder invloed op de smaak van de e-liquid, dit kan zorgen voor een puurdere damp ervaring.

Nicotine Salt vs reguliere nicotine

Reguliere nicotine is een enkele molecuul, waar Nicotine Salt bestaat uit meerdere complexen moleculen. Nicotine Salt is geschikt voor verdamping vanwege de ‘zachtere’ inhalatie-eigenschappen. Daarnaast is de molecuul van Nicotine Salt anders opgezet waardoor deze langer houdbaar is in vergelijking met de reguliere nicotine.

Nicotine Salt & bloedabsorptie

Nicotine Salt bezit een andere pH waarde dan die van de reguliere nicotine. Dit zorgt voor een andere inhalatie en absorptie eigenschap. Door de nicotine sneller en op een efficiëntere manier in de bloedbaan te brengen kan de gebruiker een gevoel ervaren wat meer lijkt op het roken van analoge sigaretten.

Hoe wordt het gemaakt?

Nicotine Salt wordt geëxtraheerd uit de tabaksbladeren. Het zijn de natuurlijke extracten uit het tabaksblad waar een organische toevoeging aan wordt gekoppeld waardoor het verdampt kan worden.

Meer weten?

Heb je nog meer vragen over de esigaret of andere producten uit ons assortiment? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-