Justfog Q16 onderdelen

De Justfog Q16 is door de e-sigarettenfabrikant Justfog in juli 2016 op de markt gebracht. Nog steeds is deze e-sigaret populair onder beginners, maar ook onder dampers die al wat meer ervaring hebben met de e-sigaret.

Justfog Q16 instellen

De Justfog Q16 is op verschillende vlakken in te stellen. Bij de batterij kun je bijvoorbeeld zelf het voltage instellen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de coil (verdampertje) die je gebruikt in de Justfog Q16. Meestal staat op de coil een minimaal en maximaal voltage op vermeld. Wij van SmokeSmarter willen je dan ook aanraden deze leidraad aan te houden.

Naast het voltage kun je ook de luchttoevoer van de clearomizer (tank waar de vloeistof in gaat) instellen. Als je deze wat dichter zet, zal de Justfog Q16 wat zwaarder hijsen en wat meer op een analoge sigaret lijken qua gebruik. Als je hem wat opener zet, zal er juist meer damp gegenereerd worden en zal hij lichter hijsen.

Justfog Q16 vullen

De clearomizer (tank waar de vloeistof in gaat) vul je via de onderkant. Dit betekent dat je de clearomizer van de batterij haalt en hem op de kop dient te houden. Daarna kun je de onderkant, waar de coil (verdampertje) in zit, van de clearomizer schroeven.

Nu kun je de clearomizer vullen met vloeistof (e-liquid). Let er goed op dat je geen e-liquid in het middelste buisje druppelt. Dit is namelijk bedoel voor de luchtstroom. Als hier e-liquid in komt, zul je dit direct proeven zodra je een hijsje neemt.

Zorg dat je na het vullen de Justfog Q16 nog even voor minstens 10 minuten laat staan, zodat de coil (verdampertje) de vloeistof goed op kan nemen. Zo gebruik je de coil niet per ongeluk droog, waardoor hij vaak verbrand gaat smaken.

Meer weten over de Justfog Q16?

Wil je graag nog meer advies over de Justfog Q16? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen over de Justfog Q16.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-