Elektrische sigaret ervaringen

Ben je op zoek naar ervaringen met de elektrische sigaret omdat je twijfelt om een elektrische sigaret aan te schaffen? Wij helpen graag om je twijfels weg te nemen. E-sigaretten zijn er in allerlei vormen en maten dus er is voor iedereen wel een geschikt model. Daarnaast kan je door het enorm uitgebreide assortiment van verschillende bases en aroma’s de perfecte smaak creëren.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan kan je uiteraard ook een kant en klare e-liquid aanschaffen.

Elektrische sigaret kan helpen bij stoppen met roken

Er zijn heel veel mensen die enorm veel goede ervaringen hebben met e-sigaretten. Zeker als alternatief voor gewoon roken. Als je wilt stoppen met roken of minder wilt roken, dan is een e-sigaret namelijk een goede oplossing. E-liquids zijn volledig zelf samen te stellen of te kopen en daardoor kan je dus zelf bepalen hoeveel nicotine je in de e-sigaret gebruikt. Zo kan je bijvoorbeeld afbouwen om zo makkelijker te stoppen met roken. Misschien lukt het je op deze manier wel om uiteindelijk over te stappen op een liquid die helemaal geen nicotine meer bevat!

Elektrische sigaret gevaarlijk?

Het roken via een e-sigaret is niet gevaarlijk. Alleen nicotine kan gezien worden als een schadelijke stof en is uiteraard verslavend. Dit maakt het roken van een e-sigaret niet gezond.

Welke elektrische sigaret voor mij?

Welke e-sigaret en welke liquid past het beste bij jou? Hou je van een sterke smaak, kies dan voor een liquid met veel PG. Kies je liever voor een zachtere smaak met meer damp? Kies dan voor een base met meer VG. Deze zijn te krijgen in allerlei verschillende verhoudingen en kunnen dus gecombineerd worden met aroma’s om je eigen unieke smaak te creëren.

Heb je hier hulp bij nodig of zoek je meer elektrische sigaret ervaringen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-