Eleaf

Eleaf is een fabrikant van elektrische sigaretten en overige hardware welke worden gebruikt als alternatief voor roken. Het merk is gevestigd in Shenzhen (zuid-oost China) en is al sinds 2011 actief op de vape markt. Omdat Eleaf al meerdere jaren actief is hebben ze een groot aandeel verworven en zijn de diverse varianten niet meer weg te denken uit het vape-straatbeeld.

E-sigaret

Clearomizer

Coil

Eleaf iStick Pico

De Eleaf iStick Pico is een vape die al enkele jaren beschikbaar is bij E-liquidMania en tot op de dag van vandaag te verkrijgen is. Deze vape is opgebouwd met een compacte boxmod die gebruik maakt van één externe 18650 batterij en de Eleaf Melo 3 mini clearomizer

Omdat de vape al enkele jaren beschikbaar is zijn er ook diverse coils voor te verkrijgen. Zo kun je in de Eleaf iStick Pico e-sigaret vrijwel iedere e-liquid gebruiken. Het apparaat is dus voor MTL (mouth-to-loung) liefhebbers als voor DL (direct-lung) dampers een prima vape.

Eleaf iStick Rim

Één van meest recent toegevoegde modellen van Eleaf is de iStick Rim. Dit is een opvolger van de reeds lopende iStick reeks welke uitgevoerd is met nieuwe technologieën. Zo wordt de batterij van de iStick Rim opgeladen met een USB-C laadsysteem waardoor het laadproces sneller verloopt. Daarnaast is het bijvullen van de clearomizer vereenvoudigd en is de luchttoevoer makkelijker te verstellen.

Voordelen van Eleaf 

Vaak krijgen wij de vraag: Waarom moet ik kiezen voor een Eleaf vape? Wat zijn de voordelen van Eleaf ten opzichte van andere merken?

Zodoende hebben wij de voordelen van Eleaf even voor je op een rijtje gezet:
  • Betrouwbaar merk met al velen jaren ervaring in de vape markt
  • Innovatieve modellen
  • Wereldwijd gebruikt waardoor er voldoende ondersteuning is
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer prima in orde

Coils Eleaf kopen?

Ook voor het kopen van coils van Eleaf ben je bij E-liquidMania aan het juiste adres. Wij hebben diverse coils in het assortiment welke geschikt zijn voor zowel de Eleaf Melo 3 mini, Eleaf Melo 5 als voor de Eleaf iStick Amnis clearomizer.

De coils van Eleaf zijn veelal opgebouwd uit 3 onderdelen:
  • Atomizer Head (huls van de coil)
  • Organisch katoen
  • Gloeidraad 

Atomizer Head

De huls van de coil (Atomizer Head) is afhankelijk van het type clearomizer waarvoor de coil geschikt is. Het formaat van de huls varieert aanzienlijk omdat er veel verschillende clearomizers van Eleaf beschikbaar zijn.

Organisch Katoen

Daarnaast kiest Eleaf er altijd voor om 100% organisch katoen te gebruiken in de coils. Door hoogwaardig katoen te gebruiken zal de smaak van een e-liquid goed tot zijn recht komen. Ook zorgt organisch katoen ervoor dat je een coil langer kunt gebruiken omdat de vloeistof opname gelijkmatiger is.

Gloeidraad

De gloeidraad van de Eleaf coils kan onderling erg verschillen. In veel gevallen wordt er gebruik gemaakt van Kanthal draad. Het voordeel van Kanthal is dat de opwarmtijd relatief snel is waardoor je een prettige smaak en dampervaring creëert. Naast Kanthal wordt er tegenwoordig steeds vaker Mesh gebruikt. Mesh is een soort gaas wat meer warmteoppervlakte biedt wat ervoor zorgt dat er een vollere dampproductie wordt gecreëerd.

Vragen over Eleaf?

Ben je benieuwd of een vape van Eleaf iets voor jou is? Of heb je gewoonweg vragen over het merk? Vraag het gerust aan onze klantenservice! Wij helpen graag met al jouw vragen.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-