E sigaret kopen goedkoop

Een e sigaret kopen, goedkoop? De prijs van een E sigaret kan erg uiteen lopen. Dit heeft te maken met meerdere factoren.

Waar sommige starter sets gebruik maken van een paar onderdelen kunnen Box Mod’s uitgerust zijn met innovatief ontwikkelde chips. Daarnaast kan het gebruik van materiaal invloed hebben op de prijs van een E sigaret. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van luxe materialen zoals ijzersoorten kan dit minder goedkoop zijn dan dat er gebruik wordt gemaakt van plastic.
Migo Kwiq (wegwerp)
Beginner
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Eleaf iStick S80
Beginner
Justfog Q16 Pro
Justfog Q16 Pro
Beginner
Justfog Q16 e-sigaret
Justfog Q16 e-sigaret
Beginner
SMOK Stick V8 Baby e-sigaret
SMOK Stick V8 Baby e-sigaret
Beginner
Justfog Compact 14
Justfog Compact 14
Beginner

Waarom een goedkope E sigaret kopen?

Net zoals met alle andere producten zul je altijd prijsbewust bezig zijn. Ook met aanschaffen van een E sigaret kijk je of het goedkoop kan. Wanneer je net begint met dampen en kiest voor een starter set zul je zien dat de prijs een stuk lager is dan wanneer je kiest voor een instelbare Box Mod. Daarnaast kan er een verschil zijn in de behoefte. Waar sommige graag flinke wolken creëren is het voor anderen totaal niet van belang en is een niet instelbare E sigaret met een kleine dampproductie meer dan voldoende.

Voorbeelden van een goedkope E sigaret

Hieronder vind je modellen die in het ‘goedkopere’ segment vallen:

Is het goedkoop kopen van een E sigaret duurkoop?

De aankoop van een goedkope E sigaret hoeft zeker niet per definitie duurkoop te zijn. E sigaretten die voor een lagere prijs worden verkocht hebben vaak minder opties en worden op een andere manier gebruikt in tegenstelling tot duurdere modellen. Dit heeft dus niet direct invloed op de kwaliteit.

Meer weten?

Heb je nog vragen over onze producten of de aanschaf van een goedkope E sigaret? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-